reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Heej. Miałam dziwny sen. Śniło mi się że urodziłam juhu :-D i w tym śnie nie dali mi dziecka od razu zobaczyć tylko jak już wróciłam na salę to czekałam aż położna je przyniesie. Co dziwnego na sali razem z ciężarnymi leżał starszy pan (wtf w ogóle :-D) i po jakiejś godzince położna przynosi mi syna i..... jest on duży tzn starszy bo ma ząbki, raczkuje, ma blond włoski takie dłuższe no i ogólnie jest za duży jak na niemowlę. I ja ze zdziwieniem patrze na to dziecko....a ten starszy pan mi mówi żebym poszła do dyżurki bo to na pewno nie moje dziecko..... obudziłam się jak z horroru :angry::-D

reklama
Heej. Miałam dziwny sen. Śniło mi się że urodziłam juhu :-D i w tym śnie nie dali mi dziecka od razu zobaczyć tylko jak już wróciłam na salę to czekałam aż położna je przyniesie. Co dziwnego na sali razem z ciężarnymi leżał starszy pan (wtf w ogóle :-D) i po jakiejś godzince położna przynosi mi syna i..... jest on duży tzn starszy bo ma ząbki, raczkuje, ma blond włoski takie dłuższe no i ogólnie jest za duży jak na niemowlę. I ja ze zdziwieniem patrze na to dziecko....a ten starszy pan mi mówi żebym poszła do dyżurki bo to na pewno nie moje dziecko..... obudziłam się jak z horroru :angry::-D
To mi się dziś śniło, że urodziłam i przystawiałam córkę do cyca.. już któryś raz w tej ciąży. Pierwszy raz kilka dni przed tym jak się dowiedziałam o ciąży. Masakra. Już czuję podświadomie presję kp... Przez problemy które miałam z synem...

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

mi ostatnio jakieś koszmary się śniły, takie dziwne sny, ale nic o dziecku :) budziłam się cała przestraszona masakra..biorę się za sprzątanie bo o 17 mam prenatalne :D na przeziębienie polecam syrop z cebuli, czosnek, miód, wit. C :)

Hejka :) zapraszam was dziewczyny do nowej grupy sprzedażowej z ubrankami między innymi dziewczyn z babyboom ^.^ jestem jedną z wrześniowych mam 2017 która robi powoli porządki w szafie i pozbywa się ubranek dziecięcych. Może któraś z was jest na etapie kompletowania wyprawki i czegoś potrzebuje . Poniżej wam linka podrzucę :
Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
Jeśli interesują was konkretne rozmiary czy rodzaj ubrań piszcie na grupie , coś się na pewno znajdzie

Witam serdecznie. Czytam was kobietki od początku tzn. odkąd zobaczyłam dwie kreseczki na teście. Termin mam na 23. 08 jesteśmy już po polowkowych wszystko dobrze z malenstwem co mnie bardzo cieszy mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojej grypy pozdrawiam

witamy Cię serdecznie ;) ja mam termin na 24 sierpnia :) jeden dzień różnicy mamy :D

reklama
Zobacz załącznik 844931 Nie wiem jak wasze kubki smakowe, ale dla mnie to jest bajeczne odkrycie w biedronce
Nie piłam tego ale uwielbiam wszelkie smoothie. Wcześniej korzystałam z sokowirówki ale dużo owoców się wyrzucało .. kupiłam blender kielichowy i teraz robię takie wynalazki . Czasem nawet wrzucę jakaś pietruszkę czy buraka i nawet nie czuć jak dużo owoców jest a zawsze trochę witaminek więcej :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry