Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem majowa 2016 ;-) i pazdziernikowa 2012;-) teraz czekamy na trzeciego maluszka termin wypada na 13.08czesc dziewczyny! jestem Natalia ,ale wole jak mowia do mnie Natkajestem juz styczniowa mamusia 2016 teraz czekam na drugiego bobasa! termin z Om wyliczylam na 1.08 . do lekarza mam w srode czyli za maly tydzien.Jestem z okolic Zielonej Gory
w ktorym tyg ciazy wybieracie sie na pierwsze wizyty do lakarza?:>
pozdrawiam i wszystkim gratuluję upragnionych dwoch kreseczek!![]()
Gratuluję! Moja druga fasolka, ale chcielibyśmy 4 właśnie chociaż nie wiem czy wytrwamy w postanowieniu, czas pokaże jak to będzie wyglądać. A jak u Was, zawsze chcieliście dużą rodzinę? No i jak Wam życie płynie? Dużo mam juz narzeka przy 3 pociechach na lekki chaos i brak czasu.Ja jestem weteranką to moje 4 słoneczko36 lat,ostatni poród październik 2013.W domu 1 chłopak i 2 dziewczyny.Z objawów ciążowych cierpię ostatnio na bezsenność,i ciągle mi zimno.
Gratuluję! Moja druga fasolka, ale chcielibyśmy 4 właśnie chociaż nie wiem czy wytrwamy w postanowieniu, czas pokaże jak to będzie wyglądać. A jak u Was, zawsze chcieliście dużą rodzinę? No i jak Wam życie płynie? Dużo mam juz narzeka przy 3 pociechach na lekki chaos i brak czasu.