karkula309
Fanka BB :)
To nie każda ma spakowana torbę ? Kurde dla mnie od początku ciąży to była podstawa.myslalam że każda tak maKolejny dowód, że warto już zapakować torbę w sumie. By potem w stresie nie zapomnieć skarpetek czy majtek. [emoji1]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nie każda ma spakowana torbę ? Kurde dla mnie od początku ciąży to była podstawa.myslalam że każda tak maKolejny dowód, że warto już zapakować torbę w sumie. By potem w stresie nie zapomnieć skarpetek czy majtek. [emoji1]
To nie każda ma spakowana torbę ? Kurde dla mnie od początku ciąży to była podstawa.myslalam że każda tak maI niestety się przydało . Jak zaczęłam krwawic w 13 tygodniu to nie wyobrażam sobie wtedy pakować torby . Wsiedliśmy w samochód i na sor. Torba cały czas leży w moim samochodzie w razie w
Ja nie mam spakowanej. Ba, ja nawet nie wiem co dokładnie chowa się do torby do szpitalaTo nie każda ma spakowana torbę ? Kurde dla mnie od początku ciąży to była podstawa.myslalam że każda tak maI niestety się przydało . Jak zaczęłam krwawic w 13 tygodniu to nie wyobrażam sobie wtedy pakować torby . Wsiedliśmy w samochód i na sor. Torba cały czas leży w moim samochodzie w razie w
Ja w ostatnim tygodniu czerwca jak będziemy jechać nad morze. Wtedy w razie w ma sens bo to będzie miesiąc przed terminemJa spakuję torbę gdzieś w lipcu![]()
Ja też nie wiedziałam do czasu aż zaszlam w ciążę. I takim sposobem już trzy wizyty za mnąJa nie mam spakowanej. Ba, ja nawet nie wiem co dokładnie chowa się do torby do szpitalanigdy nie byłam w szpitalu jako pacjent [emoji14]
Nie no jak się gdzieś dalej wybiera to torbę trzeba mieć w razie w.Ja w ostatnim tygodniu czerwca jak będziemy jechać nad morze. Wtedy w razie w ma sens bo to będzie miesiąc przed terminem![]()
Jeżu, ja nawet nie chcę myśleć o tym [emoji16] jak wyląduję w szpitalu to mąż będzie latał za wszystkim [emoji23] nie obchodzi mnie to jeszcze na tym etapie powiem szczerze... Ludzie po wypadkach - mniejszych i większych - trafiają do szpitala i też nie mają torby szpitalnej [emoji16]To nie każda ma spakowana torbę ? Kurde dla mnie od początku ciąży to była podstawa.myslalam że każda tak maI niestety się przydało . Jak zaczęłam krwawic w 13 tygodniu to nie wyobrażam sobie wtedy pakować torby . Wsiedliśmy w samochód i na sor. Torba cały czas leży w moim samochodzie w razie w
BiednaJa też nie wiedziałam do czasu aż zaszlam w ciążę. I takim sposobem już trzy wizyty za mną