Anulaa88
Fanka BB :)
Gdzie kupiłaś te czapeczki? [emoji16]Zobacz załącznik 845983
To mój wczorajszy zakup [emoji5] jak Mąż zobaczył jakiej one są wielkości to powiedział, ze jemu na pieść się nie zmieszczą [emoji12]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdzie kupiłaś te czapeczki? [emoji16]Zobacz załącznik 845983
To mój wczorajszy zakup [emoji5] jak Mąż zobaczył jakiej one są wielkości to powiedział, ze jemu na pieść się nie zmieszczą [emoji12]
Bardzo ładne te rzeczy[emoji16][emoji16]Ja już mam całą wyprawkę odzieżową dla dzidziusia zrobiona, wózek spacerówka + 2 gondole kupiliśmy używkę za 350 zł w super stanie i co najważniejsze duże koła. Wiec teraz tylko patrzę na listę wyprawkową i przeglądam akcesoria dla dzidzi i siebie. Powoli będę już kupowała. Wczoraj małe zakupy w pepco![]()
Zobacz załącznik 846015
A teraz przygotuje ciacho na naleśniki na obiadek i lecę do rossmana kupić takie akcesoria do pielęgnacji maluszka. Bo wczoraj miałam wizytę kontrolną u dentysty (niestety 3 małe dziurki do zrobienia) i okazało się, że za wizytę nie musiałam płacić, wiec mam ponad 100 zł żeby już conieco kupić z Rossmana. Zawsze to pare produktów do przodu i mniej zostanie na później do kupowania.
Niestety często tak jest[emoji852] zawsze się śmieję że zamiast metalurgiem mogłam zostać dentystą[emoji85][emoji23][emoji23]A byłam u dentysty 9 miesięcy temu i poszłam tak tylko kontrolnie, bo naczytałam się, że w ciąży może być problem z zębami i niestety taka nowina. Mam jeszcze te trzy wizyty na 18,20 i 26 czerwiec, więc się śmieje, że tak urodzinowo w prezencie [emoji28][emoji28] portfel to będzie płakał i ja tez.
Gdzie kupiłaś te czapeczki? [emoji16]
Dziękuję[emoji16]W outlecie w Smyku za 12 ziko![]()
Tu krzywa cukrowa kosztuje 25 e więc w Polsce sobie zrobię jak to takie tanie. Płacić za szpital nie musiałam nigdy, może jak ktoś sobie sam opłaca ubezpieczenie najtańsze to niewiele wtedy jest pokrywane.U mnie w labie kole 20-25zł kosztują. Zapytaj się swojego doktora czy może Ci skierowanie na to badanko wystawić, bo w DE najlepiej to wszystko na receptę mieć i na skierowanie. Mogłabym mojej mamy się dopytać o badania ciężarnych (mieszka w DE i pracuje u doktorka swojego) i jak to z tymi płatnościami jest. Swoją drogą tam pobyt w szpitalu też jest płatny, ale to już chyba od Landu zależy i kasy chorych, nie wiem jak to z kobietą po porodzie i w połogu jest.

Tu krzywa cukrowa kosztuje 25 e więc w Polsce sobie zrobię jak to takie tanie. Płacić za szpital nie musiałam nigdy, może jak ktoś sobie sam opłaca ubezpieczenie najtańsze to niewiele wtedy jest pokrywane.