• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Bo właśnie zastanawiam się czy ludzie nie widza ciąży czy nie chcą jej widzieć, czy sobie myślą ze mam troche sadełka i nie chcą mnie urazić wypalając jakaś ciąża :D
Ja ze względu na to że miałam problem z zajściem w ciąży to jestem spostrzegawcza .. jakbym zobaczyła ciebie taka szczuplutka z takim brzusiem to bym się ani nie zastanawiała czy to przypadkiem nie sadelko :) co innego ja , kawał baby z wielkim brzuchem .. u mnie to faktycznie wygląda jakbym się najadła :D

reklama
Bo wiecie co, głupio się czuje stojąc w kolejce, zaraz sobie myśle ze każdy sobie coś o mnie myśli, lubię być anonimowa a teraz będziemy zwracały na siebie uwagę coraz bardziej :D
No ja już czuję spojrzenia u mnie na wsi :) ale rosnący brzuch mi nie przeszkadza . Ostatnio byłam w Rossmanie i akurat zaczęły się te promocje na kosmetyki . . A ja potrzebowałam tylko wkładki i dezodorant .. byłam 18 w kolejce !!! Specjalnie liczyłam. Postalam ze dwie minuty i poprosiłam w kasie panią żeby mnie obsłużyła poza kolejnością. Bo nie wiem czy wiecie ale w Rossmanie zachęcają właśnie żeby podchodzić bez kolejki będąc w ciąży :) głupio się trochę czułam ale z drugiej strony po coś są przywileje i nigdy nie przeszkadzało mi że ktoś idzie bez kolejki będąc w ciąży ;)

Bo właśnie zastanawiam się czy ludzie nie widza ciąży czy nie chcą jej widzieć, czy sobie myślą ze mam troche sadełka i nie chcą mnie urazić wypalając jakaś ciąża :D
Nie widzą po prostu [emoji16]
Powiem Ci, tak... mój mąż kilka lat temu chciał ustąpić kobiecie w kolejce. Myślał, że jest w ciąży...I kulturalnie powiedział "niech Pani przejdzie, bo Pani w ciąży"..I jakie było jego zdziwienie, gdy kobietka zaczęła krzyczeć, że w ciąży nie jest i dziękuję, że fajnie się nabijać z ludzi z brzuchem[emoji23][emoji23][emoji23] uwierzcie mi, jak wrócił to był blady jak trup[emoji23] Chciał dobrze, a tu klops[emoji16]
Kiinia91, malutki masz brzuszek ale ludzie pewnie widzą tylko udają, ze jest inaczej.
Ja po wizycie. Wszystko ok, szyjka dluga na 5cm, wody w normie, dzidzia wesoło sobie brykała, siusiaka nadal brak więc jeszcze tylko na prenatalnych niech potwierdzi i mogę szaleć z wyprawką.
Super, że wszystko ok[emoji16]

Anula, mąż chciał dobrze a baba tylko go zestresowała zamiast grzecznie odpowiedzieć. Ale pamiętam jak mi przyjaciółka opowiadała sytuację... kurczę, żeby nie przekręcić, bo to z 6 lat temu było. Dziewczyna paliła sobie papierosa , chyba na przystanku MPK, na ławce siedziały dwie dewotki i zaczęły komentować, że jak to tak, ciężarna i pali, jakie to bezmyślne i tak dalej. Dziewczyna w końcu nie wytrzymała i powiedziała, że nie jest w żadnej ciąży tylko jest taka gruba.. miny tych pań świadczyły o tym, że jej nie uwierzyły... co było dalej już nie pamiętam.

Ja dzisiaj byłam u endokrynologa tsh wzrosło do 2 więc muszę wziekszyc dawkę na 125 codziennie i kontrola za 6 tygodni.

Ja po nocach się budzę i spać nie mogę, dzidek ( który dalej jest bezimienny) kopie a poza tym kręgosłup okropnie boli i to nie tylko w nocy ale i w dzień. W pracy zupełnie nie mogę się ułożyć na krześle. Do tego dopiero 20 stopni a ja momentami mam dość.

A kiedy wybierasz sie na L4?
Moj synuś tez nie ma jeszcze imienia i jest to takie ciężkie [emoji17]

Bo wiecie co, głupio się czuje stojąc w kolejce, zaraz sobie myśle ze każdy sobie coś o mnie myśli, lubię być anonimowa a teraz będziemy zwracały na siebie uwagę coraz bardziej :D

My wybebniło brzuch wlasnie w 20 tyg, ostatnio jak byłam na zakupach to Pan przepuścił mnie w kolejce i mało tego pomógł wyładować mi to wszystko na taśmę podziękowałam mu i byłam w takim szoku [emoji6]

reklama
Nie widzą po prostu [emoji16]
Powiem Ci, tak... mój mąż kilka lat temu chciał ustąpić kobiecie w kolejce. Myślał, że jest w ciąży...I kulturalnie powiedział "niech Pani przejdzie, bo Pani w ciąży"..I jakie było jego zdziwienie, gdy kobietka zaczęła krzyczeć, że w ciąży nie jest i dziękuję, że fajnie się nabijać z ludzi z brzuchem[emoji23][emoji23][emoji23] uwierzcie mi, jak wrócił to był blady jak trup[emoji23] Chciał dobrze, a tu klops[emoji16]Super, że wszystko ok[emoji16]
Oj tam mała pomyłka :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry