ninex
Fanka BB :)
Jakoś w to nie wierzę,nawet nie sprawdzałam.Dziewczyny, co sądzicie o chińskim kalendarzu? Sprawdziło się Wam?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakoś w to nie wierzę,nawet nie sprawdzałam.Dziewczyny, co sądzicie o chińskim kalendarzu? Sprawdziło się Wam?
Wiecie ja nigdy nie badałam tarczycy. Może powinnamJuż mam wyniki bety 32211( dwie poprzednie 4.12- 309 i 7.12- 819), więc chyba jest ok. Ale za to wyniki tarczycowe wyszły źle bo FT4 mam 29,27 a norma w I trymestrze to 19,6Oby do środy do wizyty doczekać...
Już mam wyniki bety 32211( dwie poprzednie 4.12- 309 i 7.12- 819), więc chyba jest ok. Ale za to wyniki tarczycowe wyszły źle bo FT4 mam 29,27 a norma w I trymestrze to 19,6Oby do środy do wizyty doczekać...
Wiecie ja nigdy nie badałam tarczycy. Może powinnam
To pewnie robiłam ale wszystko było w porządkuW ciazy daja skierowanie na te badania![]()
Już mam wyniki bety 32211( dwie poprzednie 4.12- 309 i 7.12- 819), więc chyba jest ok. Ale za to wyniki tarczycowe wyszły źle bo FT4 mam 29,27 a norma w I trymestrze to 19,6Oby do środy do wizyty doczekać...
Hej dziewczynydołączam do Was
mój termin to 18 sierpnia.
Strasznie się denerwuje. Jtr mam lekarza 6tyg+3dni i się okaże co tam u mnie
Straciłam już dwie ciążę, mam nadzieję że
tym razem się uda
Powiedzcie dziewczyny sprawdzalyscie jak Wam beta przyrasta??![]()