Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mam nic[emoji16] nie przejmuj się jeszcze[emoji16]Kurdę tak was czytam i widzę że dużo osób ma "grubsze" zakupy za sobą a ja oprócz paru sztuk ubranek nie mam nic, nawet pomysłu na łóżeczko, ani wózek, nic kompletnie nic![]()
Ja również, ani jednej rzeczyJa nie mam nic[emoji16] nie przejmuj się jeszcze[emoji16]
Oglądam na necie tylko[emoji16] ale kiedyś musimy z mężem pojechać i pooglądać na żywo[emoji39] A Ty?@Anulaa88 masz już jakiś pojazd na oku dla małego?![]()
Uuu to lipnie...Ale to co? ZUS wypłaca ci nieregularnie?Zakupy na całego. Ja mam na razie troszkę ciuszkow, trochę akcesoriów. Z wielu rzeczy rezygnuje bo wiem że wcześniej mi się nie przydały A w razie konieczności zakupie potem. Takie podejście mam np do laktatora. Wózek praktycznie mam tylko muszę go odebrać. Brakuje łóżeczka, pościeli, artykułów z gemini, jakiś butelek. Myślę że z wszystkim zdążę choć nerwowa jestem bo nie mogę sobie rozplanowac wydatków. Mam przeboje z ZUS i ich wypłacanie mi pieniędzy za l4 woła o pomstę do nieba. Jutro znów będę im dzwonić i męczyć.