Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulujęsynuś ma jeszcze sporo miejsca i dużo czasu na odwrócenie się
badań trochę jest, heh a co to jest to hcv ? Nie wiem czy miałam robione
![]()
Słodko tak z dzieckiem spać. Też będę chciała z malutka spać jak troszkę podrosnie. Bo mojego i tak nie ma cały miesiąc. Tylko gorzej jak się przyzwyczaj i nie będziemy mieć prywatnościJak ją brałam w nocy na karmienie to karmiłam ją na leżąco i najczęściej po prostu zasypiałam i mała też. Jak się przebudziłam to odkładałam ją z powrotem do łóżeczka. Do rana jak była maleńka to chyba nie spała z nami nigdy. Łóżko mieliśmy spore to całkiem jak śledzie nie spaliśmy. Do tej pory do nas nieraz w nocy przyjdzie i włazi pomiędzy nas i śpimy już do rana. Ale teraz w nowym domu to już łóżko specjalnie chciałam szersze żeby w miarę wygodnie było w trójkę.
Ja po macierzyńskim 5lat temu nie chciałam wracać do swojej pracy, pracowałam w spedycji praca od 8-16ej ale 30km od domu zanim bym wróciła z Gdyni to w korach dobra godzina półtora więc 11godzin poza domem, opiekuna do dwójki maluchów 1600-1800zł wtedy chciała. Rok posiedziałam w domu a potem maż wymyślił, że założy własną dg. On w terenie, ja w biurze. mała firma zatrudniamy tylko 2osoby i my. Czasami tęsknię za pracą od do ale też ciągle musialąm być pod telefonem nawet w nocy. Jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.Po prostu nie potrafią sobie dać rady bez Ciebie[emoji16] A tak na poważnie... własna firma to dużo wyrzeczeń i jeszcze więcej obowiązków[emoji852] A jak jeszcze dochodzi rodzina to myślę, że i 48h by zabrakło, żeby się ogarnąć bez pośpiechu
Też je miałam robione wszystkie na samym początku. Teraz tylko muszę powtórzyć badania na toxo[emoji5]HCV to wirus wywołujący zapalenie wątroby typu C. Ja miałam wszystkie tego typu badania robione na początku plus HIV kiła toksoplazmoza itp. Masakra. Wtedy za badania zapłaciłam ponad 200 zł. Nie pamiętam, czy powtarza się później jeszcze te badania ...
Oj mogłabym opiekować się dziećmi za mieszkanie.. heheJa po macierzyńskim 5lat temu nie chciałam wracać do swojej pracy, pracowałam w spedycji praca od 8-16ej ale 30km od domu zanim bym wróciła z Gdyni to w korach dobra godzina półtora więc 11godzin poza domem, opiekuna do dwójki maluchów 1600-1800zł wtedy chciała. Rok posiedziałam w domu a potem maż wymyślił, że założy własną dg. On w terenie, ja w biurze. mała firma zatrudniamy tylko 2osoby i my. Czasami tęsknię za pracą od do ale też ciągle musialąm być pod telefonem nawet w nocy. Jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Miało być mięso gulaszowe na obiad a ja rozmrozilam jakieś kości na zupę...nie wiem jakaś roztargniona jestem. Pierdzielę zrobię kiełbasę z grila na balkonie
Toksoplazmozę się chyba powtarza, ale tu nie powiem na 100%HCV to wirus wywołujący zapalenie wątroby typu C. Ja miałam wszystkie tego typu badania robione na początku plus HIV kiła toksoplazmoza itp. Masakra. Wtedy za badania zapłaciłam ponad 200 zł. Nie pamiętam, czy powtarza się później jeszcze te badania ...
Na kościach dobra ogórkowa jestMiało być mięso gulaszowe na obiad a ja rozmrozilam jakieś kości na zupę...nie wiem jakaś roztargniona jestem. Pierdzielę zrobię kiełbasę z grila na balkonie
Właśnie nie wiemA te mini nie będą dla wcześniaków?[emoji16] nie wiem... dlatego też pytam[emoji16]
Ja bede powtarzac toxoToksoplazmozę się chyba powtarza, ale tu nie powiem na 100%
Na kościach dobra ogórkowa jest![]()