Paulana
Fanka BB :)
Nie mam w domu![]()
Ja wam kiedyś pisałam że siemię lniane najlepiej łagodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam w domu![]()
Sama właśnie chciałam napisać, że doświadczam pierwszej zgagi w tej ciąży. No piekiełko w przełyku, te bekanie, no kulturka jak nicZnowu mam zgagea nic takiego nie jadlam kwasnego
co na zgage pomoze? Z pierworodna tez mialam zgage
![]()
Też leżałam i czekałam na ruchy. A do kibelka bałam się pójść.Nienawidze takich snow.. zawsze po obudzeniu robie cos zeby mala sie zaczela ruszac...
Mi rennie tylko pomagaZnowu mam zgagea nic takiego nie jadlam kwasnego
co na zgage pomoze? Z pierworodna tez mialam zgage
![]()
Wierze , ja dodatkowo mam odruch sprawdzenia tam na dole..Też leżałam i czekałam na ruchy. A do kibelka bałam się pójść.
Wierze , ja dodatkowo mam odruch sprawdzenia tam na dole..![]()
Ja też tak mamWierze , ja dodatkowo mam odruch sprawdzenia tam na dole..![]()
Tez biore rennie, jest troszke lzej i nie wymiotujeMi rennie tylko pomaga
Dzięki, że piszesz. Będę w czwartek w auchan to z pewnością kupię.Dziewczynki, w auchan jest promka na te rzeczy do prania lovela. Jak się kupi jedną rzecz (za 28,99 zł) to druga jest za 1 gr. Ja kupiłam proszek i płyn do płukania![]()