Bajunia
Fanka BB :)
Do bebetto jaki rozmiar przescieradła pasuje ?
Ostatnie pytanie i juz nie zaśmiecam![]()
Te prześcieradła są na gumce i rozmiar chyba jeden jest. Nawet nie wiem. Podwijasz pod spód materacyka i gotowe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do bebetto jaki rozmiar przescieradła pasuje ?
Ostatnie pytanie i juz nie zaśmiecam![]()
Dziewczyny ja tez nie mam siary w piersiach..ja mam termin na koniec sierpnia i dlatego kupiłam cieplejszy kocyk minky
muszę wziąć się za sprawdzeniem ile ubranek mam na jaki rozmiar bo ciuszki leżą mi w szafie na razie
![]()
Mi juz jeden rozmiar w górę poszedłMi w pierwszej ciąży nic nie leciało z piersi. W ogóle mi rozmiaru nie zmieniły. A karmiłam córkę 2 lata.
Za to teraz siara była jednym z pierwszych objawów ciąży i mam ją do tej pory. Mam nadzieje że syna też uda mi się tak długo karmić.
Dzięki za pomysłyja to muszę uważać z warzywami, bo niektóre stoją mi na żołądku cały dzień. Tak myślę, że może do takiej sałatki zrobiłabym sos vinegret, bo bardzo lubię ale sama nigdy nie robiłam
Słodycze to też moje przekleństwo, nawet nie będę się chwalić ile ja mam do leczenia
I też właśnie się zastanawiałam czy da się wszystkie badania na raz ogarnąćCo ile masz te wizyty? Bo ja teraz mam co 1,5 miesiąca :O następna dopiero 28 maja
Ja mam taką prostą którą bardzo lubięPowiem Wam, że leci mi ten czasDo 20 tygodnia jeszcze przeliczałam, każdego dnia zaglądałam do aplikacji ciążowych i strasznie mi się ciągnęło. Teraz się zastanawiam czy do końca ciąży zdążę zrobić zęby :/
Macie jakieś pomysły na zdrowie obiady i jakieś sałatki, które można zabrać do pracy?
A ja właśnie dziś wybrałam się na obchód po sklepach bo sobie myślę że większość z was ma już prawie wyprawkę gotowa to spróbuję i ja coś kupić.. ale jak chodziłam po sklepach patrzyłam na ceny to aż mi się słabo robiło jak łatwo można przepłacać .. patrzyłam nawet jakieś mleczko do kapania i na jednym mleczku wychodzi 7zl taniej na internecie .. to kupisz dwie rzeczy i już się przesyłka zwraca :/ no i jak myślę że mam zamawiać przez neta to wiem że mam jeszcze czas na kosmetyki npAle się wysiedziałam na tym allegro. W między czasie posprzątałam, ugotowalam.
I doszłam do wniosku , że chyba zrezygnuje z zakupów przez internet.. bo trochę za dużo ładuje do koszyka i wychodzi o wiele wyższa suma do zapłaty niż bym miała do zapłaty w sklepie![]()
Mój koszyk:
Zobacz załącznik 848006 Zobacz załącznik 848007 Zobacz załącznik 848008 Zobacz załącznik 848009 Zobacz załącznik 848010
Opłaca się te rzeczy kupić za 270zl ?
Jak będzie ładna pogoda, to ja zamierzam szybko z dzieckiem wyjść na spacerDzięki dziewczyny. Jak zawsze niezawodne jesteście. Rozjaśniłyście mi w głowie. Córka urodziła się na początku czerwca to całe lato była pod lekkim kocykiem albo pod tetrą. A teraz to na dwór wyjdzie się pewnie dopiero na przełomie sierpnia i września i już może być różnie z pogodą.