Maljan
Fanka BB :)
1 [emoji7] spięte całkiem. Miałam podobną fryzurkę na swoim ślubie.Ja czułam się dobrze w 1 i 2 więc jeszcze do końca nie wiem co wybiorę a po domu na ogól chodzę w spiętych włosach ale jak gdzieś wychodzę to rozpuszczone![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
1 [emoji7] spięte całkiem. Miałam podobną fryzurkę na swoim ślubie.Ja czułam się dobrze w 1 i 2 więc jeszcze do końca nie wiem co wybiorę a po domu na ogól chodzę w spiętych włosach ale jak gdzieś wychodzę to rozpuszczone![]()
Lepiej spytaj tam gdzie będziesz robiła badanie. Bo czasem nie pozwalają nawet cytryny wcisnąć ani pić glukozy cytrynowej :/ i wtedy trzeba się męczyć zwykła.No i superwiadomo, mam wolne i nigdzie się nie spieszy, ale wole to za jednym zamachem załatwić i mieć już spokój
To może dokupie sobie cytrynę po prostu i wcisnę hah[emoji5] jeśli tak można.
Oj no to jakoś to będę musiała przeżyć. Zjem kolacje o 19 i później katorga [emoji16]
Materacyka i podkładu raczej nie. Nad prześcieradełkiem się zastanawiam.Moge Was troche pospamować pytaniami ?
Kupujecie materacyk do gondoli i prześcieradło i podkład nie przemakalny ?![]()
Aaaa. To ja w takim razie teżA ja właśnie dziś wybrałam się na obchód po sklepach bo sobie myślę że większość z was ma już prawie wyprawkę gotowa to spróbuję i ja coś kupić.. ale jak chodziłam po sklepach patrzyłam na ceny to aż mi się słabo robiło jak łatwo można przepłacać .. patrzyłam nawet jakieś mleczko do kapania i na jednym mleczku wychodzi 7zl taniej na internecie .. to kupisz dwie rzeczy i już się przesyłka zwraca :/ no i jak myślę że mam zamawiać przez neta to wiem że mam jeszcze czas na kosmetyki npczyli dalej nie potrawie zacząć robić wyprawki
![]()
Posprawdzaj sobie to będziesz miała spokojną głowę przynajmniej pod koniec ciążyDziewczyny ja tez nie mam siary w piersiach..ja mam termin na koniec sierpnia i dlatego kupiłam cieplejszy kocyk minky
muszę wziąć się za sprawdzeniem ile ubranek mam na jaki rozmiar bo ciuszki leżą mi w szafie na razie
![]()
Mi tez szybciutko czas leci, dziś już 24 tydzień i 2 dzień, także nim się obejrzymy to będzie już lipiec i ostatnie odliczanie
Jak już widzę panie z wózeczkami z dziećmi na spacerach to aż mi tak ciepło na serduchu i nie mogę się doczekać kiedy to ja tak będę spacerowała z moja Kornelią [emoji254][emoji307]
Ja od poprzedniej wizyty, która była w lipcu 2017 to teraz jak miałam kontrole to mam 3 zęby do roboty.. masakra. Akurat w czerwcu urodzinowo jeden po drugim będę robić. Teraz już zero słodyczy do tego czasu, bo przegielam..
Ja to lubiłam brać ryż, warzywa chińskie mieszanka taka z patelni i kurczak do tego.
A jeśli chodzi o jakieś sałatki to zawsze robię mixy typu sałata, albo jakaś roszponka, rucola, pomidor, ogórek, cebula, oliwki, ser feta, kurczak, pomidory suszone itdwiec nic wymyślnego, ale jakie zdrowe i smaczne
![]()
Dzisiaj właśnie miałam godzinkę luźna na mieście i chodziłam po sklepach i porównywałam sobie szczególnie kosmetyki dla noworodków i w necie można znaleźć tańszeAaaa. To ja w takim razie też![]()
Nie orientuje się aż tak jakie są ceny w sklepach i w aptekach bo tych rzeczy jest sporo patrzac na wyprawkę od podstaw..
Ja to samo dzisiajDzisiaj właśnie miałam godzinkę luźna na mieście i chodziłam po sklepach i porównywałam sobie szczególnie kosmetyki dla noworodków i w necie można znaleźć tańszechodzilam z telefonem jak jakiś głąb
w Hebe jest jakaś promocja na kosmetyki -10% dla dzieci ale nie czytałam warunki więc nie wiem dokładnie na jakich zasadach i do kiedy
![]()
Mi tyle zeszło bo porywnywalam kosmetyki u tego sprzedawcy z allegro z cenami na internecie i w ogóle się nie różnią, ciekawe o ile się różnią ceny z aptekowymi.Dzisiaj właśnie miałam godzinkę luźna na mieście i chodziłam po sklepach i porównywałam sobie szczególnie kosmetyki dla noworodków i w necie można znaleźć tańszechodzilam z telefonem jak jakiś głąb
w Hebe jest jakaś promocja na kosmetyki -10% dla dzieci ale nie czytałam warunki więc nie wiem dokładnie na jakich zasadach i do kiedy
![]()
Na co Ci tyle tetrówek ?? :dAle się wysiedziałam na tym allegro. W między czasie posprzątałam, ugotowalam.
I doszłam do wniosku , że chyba zrezygnuje z zakupów przez internet.. bo trochę za dużo ładuje do koszyka i wychodzi o wiele wyższa suma do zapłaty niż bym miała do zapłaty w sklepie![]()
Mój koszyk:
Zobacz załącznik 848006 Zobacz załącznik 848007 Zobacz załącznik 848008 Zobacz załącznik 848009 Zobacz załącznik 848010
Opłaca się te rzeczy kupić za 270zl ?