Link do: MATA EDUKACYJNA OSTATNIE SZTUKI - SUPER CENA H611 Moja mama mi wczoraj kupiła ta matę, cena super - dzisiaj mi przyszła i jestem mega z niej zadowolona, naprawdę super
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie, że znalazłyście tego sprzedawcę na allegroNa weekend przeglądałam różne oferty ale chyba nikt nie miał aż tak szerokiej oferty. Zakupy chyba dopiero w maju zrobię, w tym miesiącu muszę sobie letnie opony sprawić ;p Szkoda.
Mi koleżanka pożyczyła tą książkę i szczerze mówiąc od weekendu przeczytałam kilka stron więc nie mogę ocenić.![]()
Zazdroszczę, że już macie wolne. Ja od marca jestem na stażu, który ma potrwać do końca lipca. Chciałabym jak najdłużej chodzić, żeby nie mieć problemów z powodu niezgłoszenia ciąży w PUP. Bałam się, że nie dostanę stażu.
Różnie moze byc. Kupilam 3 paczki po 10 sztuk na pierwsze dni, moze tydzien czy dwa. Polog trwa ok 6 tygodni i tyle tez krwawilam z synem. Potem wiadomo podpaski wystarcza. Jednak ja mialam spore krwawienia i przez miesiac uzywalam tych podkladow mama, sa super.
Chusteczki z babydream mają super skład [emoji16]A te chusteczki nawilżone dla niemowlat babydream też są ok czy bardziej te posypki oliwki?![]()
Bo tak myślę nad chusteczkami ..jakie kupić do szpitala![]()
Ja będę używać wody, poza domem chusteczek[emoji4]Dziewczyny a mam pytanie każda z was będzie stosować chusteczki do wycierania pupy za każdym razem? Ostatnio trochę czytałam i natknęłam się na jakiś artykul w gazecie że te chusteczki zostały stworzone do awaryjnych sytuacji gdy np nie mamy możliwości podmyć dziecka . I się tak zastanawiam czy je stosować za każdym razem. Był jakiś poradnik że można po siku wacikiem nasączonym woda podcierac a po kupce umyć pod bieżącą wodą albo wtedy chusteczka .. a może któras już tak robiła ? Z tymi nasączonymi wacikami jest więcej roboty niż przy chusteczce ale jeżeli by to miało być lepsze dla malucha to bym się chyba zastanowiła![]()
No to super[emoji16]Byłam dziś u mojego gin i zrobił usg serduszko ok ,wód plodowych duzomówił ze te uplawy mogą być i kazał kupić lactovaginal i co drugi dzień aplikować
takze nie ma czym się przejmować
![]()
Udanego odpoczynku w takim razie[emoji4]Ja bylam dzisiaj ostatni dzień w pracy.
Zobacz załącznik 848095 Kupiłam sobie oto takie coś na ponad 700stron uzywke za 30zl, nie ukrywam ze z myślą o krzywej troszku ^^
Mam pierwszą część tej książki... dla mnie mega słaba. Nie wiem dlaczego ta autorka ma takie super opinie[emoji20] może w USA jest inaczej...A raczej na pewno. Naprawdę można znaleźć dużo lepszych i fajniejszych rad na blogach[emoji16]A macie pierwszy tom w oczekiwaniu na dziecko? Bo tak się zastanawiam, ze jak to mi pomoże tak oczekiwanie na dziecko raczej nie, bo w czym mogą mi pomoc w ciąży?
Najlepiej kupic dodatkowo podklady na lozko, na moim zdjeciu tez sa. W razie jakiegos wycieku czy awarii lepiej miec. One tez sie wykorzystuje dobprzewijana dziecka, rozkladasz na lozku i przewijasz. Sa cienkie bardzo, z folią, moje 60x90cm, po szpitalu tez sie przydaja. Ja jeszcze musze kupic majtki siateczkowe. Wlasnie na nie zaklada sie te podklady mama jak podpaskeKupię 20sztuk i później najwyżej będę dokupywać. Czyli te podkłady poporodowe to się wkłada w majtki tak ? Zamiast podpasek , a muszę też kupić coś na łóżko pod tyłek do spania ?
Kupię 20sztuk i później najwyżej będę dokupywać. Czyli te podkłady poporodowe to się wkłada w majtki tak ? Zamiast podpasek , a muszę też kupić coś na łóżko pod tyłek do spania ?
Dobrze jest wziąć malucha pod kran i myć pupęDziewczyny a mam pytanie każda z was będzie stosować chusteczki do wycierania pupy za każdym razem? Ostatnio trochę czytałam i natknęłam się na jakiś artykul w gazecie że te chusteczki zostały stworzone do awaryjnych sytuacji gdy np nie mamy możliwości podmyć dziecka . I się tak zastanawiam czy je stosować za każdym razem. Był jakiś poradnik że można po siku wacikiem nasączonym woda podcierac a po kupce umyć pod bieżącą wodą albo wtedy chusteczka .. a może któras już tak robiła ? Z tymi nasączonymi wacikami jest więcej roboty niż przy chusteczce ale jeżeli by to miało być lepsze dla malucha to bym się chyba zastanowiła![]()
Dziewczyny a mam pytanie każda z was będzie stosować chusteczki do wycierania pupy za każdym razem? Ostatnio trochę czytałam i natknęłam się na jakiś artykul w gazecie że te chusteczki zostały stworzone do awaryjnych sytuacji gdy np nie mamy możliwości podmyć dziecka . I się tak zastanawiam czy je stosować za każdym razem. Był jakiś poradnik że można po siku wacikiem nasączonym woda podcierac a po kupce umyć pod bieżącą wodą albo wtedy chusteczka .. a może któras już tak robiła ? Z tymi nasączonymi wacikami jest więcej roboty niż przy chusteczce ale jeżeli by to miało być lepsze dla malucha to bym się chyba zastanowiła![]()