karkula309
Fanka BB :)
Nie stresuj się dopóki nie przyjdą wynikiGlukometrem właśnie. Ja juz w pierwszym trymestrze miałam mierzony sama glukozę i juz miałam 105 tylko ze jadłam śniadanie [emoji23] a dzisiaj nic [emoji53]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie stresuj się dopóki nie przyjdą wynikiGlukometrem właśnie. Ja juz w pierwszym trymestrze miałam mierzony sama glukozę i juz miałam 105 tylko ze jadłam śniadanie [emoji23] a dzisiaj nic [emoji53]
Pierwszą glukozę, jak mierzyłam w 12-13 tc miałam na poziome 99, też na czczo.Glukometrem właśnie. Ja juz w pierwszym trymestrze miałam mierzony sama glukozę i juz miałam 105 tylko ze jadłam śniadanie [emoji23] a dzisiaj nic [emoji53]
No to chyba jutro sobie odpuszczę branie tabletki i już chyba nic się nie stanie.
Jakoś mnie dziwnie na tym zwolnieniu ale staram się jakoś odnaleźć bez pracy hehe. Ciekawe jak długo wytrzymają bezemnie bez dzwonienia z pytaniami
Mam ambitne plany kupić wreszcie materiały i uszyć kocyk i kocyk do nosidełka taki specjalny i zobaczymy co jeszcze. Oprócz tego muszę ogarnąć mieszkanie bo mamy małe a jakoś się trzeba będzie pomieścić w 4 zanim wybudujemy dom.
Także mam co robić ale obawiam się trochę tego zwolnienia ze sflaczeje.
Mam pytanie do dziewczyn które biorą eutyrox. Jak go wziąć w dniu badania glukozy? Trzeba na czczo ale chyba nie można przed badaniem?
Ja biorę euthyrox za każdym razem jak idę ma badania[emoji16] Chyba, że robię badania tsh, ft3 i ft4, to wtedy nie[emoji4] endo mi powiedział że mam tak robić, bo one na żadne inne nie wpływają[emoji4]Mam pytanie do dziewczyn które biorą eutyrox. Jak go wziąć w dniu badania glukozy? Trzeba na czczo ale chyba nie można przed badaniem?
Powodzenia [emoji4]Dziewczyny jade do gina![]()
Dziewczyny jade do gina![]()
Tak na SzopenaJa też chcę ten płynnie wiem czy czytałaś opinie ale nie wszystkim bobasom wystarcza ten płyn. Czasem skórka jest sucha i tak trzeba nawilżyć . Ale to wiadomo można już potem ocenić
ja kupię wcześniej jakaś oliwkę albo balsam w razie czego
Dla mnie to jest must have juz teraz w torebce
w razie nagłej wizyty w szpitalu są niezastąpioneNa szopena ? Bo właśnie tak czytam to bum na te podkłady i się zastanawiam czy są mi potrzebne bo jak krwawiłam tydzień to mi dawali jakieś podkłady żeby wsadzić w majtki to myślę że na porodówce pewnie też 104 mierzone z glukometra? Ja jak byłam na krzywej to pierwsze mierzenie glukometrem wyszło 89 . A potem jak przyszły wyniki z krwi to 74 . Drobna różnica :/ mam nadzieję że u ciebie to też jest jakiś błąd
![]()
hehe powiem Ci, że mam takie same odczuciedziwnie też się czuję z myślą, że już nie wrócę do pracy
ja myślę, żeby uszyć takie literki imienia mojego dzidzi na łóżeczko
ja również muszę ogarnąć mieszkanie, bo mamy 37 m i przemeblowanie też nas czeka i chyba malowanie sypialni
a jesteśmy w trakcie budowania domu, ale jeszcze trochę minie zanim się tam wprowadzimy
![]()