Anulaa88
Fanka BB :)
Ale dotrwałaś do końca?[emoji16]Hej. Ja juz po. Samo wypicie dziewczyny to pikus, ale po pół godzinie to tak mi się słabo zrobiło ze szok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale dotrwałaś do końca?[emoji16]Hej. Ja juz po. Samo wypicie dziewczyny to pikus, ale po pół godzinie to tak mi się słabo zrobiło ze szok
Tak I teraz jest okAle dotrwałaś do końca?[emoji16]
Hej. Ja juz po. Samo wypicie dziewczyny to pikus, ale po pół godzinie to tak mi się słabo zrobiło ze szok
Nie mylisz sięKochana a lekarz kazał ci robić taki odwyk ? Bo kiedyś był poruszany taki temat tutaj i raczej było pisane że właśnie nie można robić sobie żadnych odwykow od słodkich rzeczy bo wtedy wynik jest zafałszowany. Chodzi o to że normalnie jak jesz słodycze to cukier masz inny niż wtedy jak to odstawisz na 3 dni. A przecież chodzi o to żeby uzyskać wynik taki jak masz na codzienjedynie z tego co pamiętam to dzień wcześniej należy szybko zjeść kolację żeby ileś godzin przed badaniem nie jeść ale to ma być zwykła kolacja
ale doczytaj sobie albo dopytaj w razie czego jakbym się myliła
![]()
Ważne , że dałaś radęHej. Ja juz po. Samo wypicie dziewczyny to pikus, ale po pół godzinie to tak mi się słabo zrobiło ze szok

Biedna aż tak źle.Ważne , że dałaś radę![]()
Ja przesyłam koszmar z glukoza dlatego nawet się nie wypowiadałam , żeby Was nie stresować![]()
A nie mam pojecia..A te nakładki to się choć trochę przyklejają do deski czy tylko się je nakłada? Ja zawsze i wszędzie jak mam skorzystać z WC poza domem to papier sobie na deskę nakładam bo na Małysza to nie potrafię.
W biedronce taniej lovelaDziewczyny jak coś teraz w Rossmanie jest promocja na proszek i płyn do Lovelazawsze to jakaś oszczędność. Ja chyba aż pójdę kupić. Zobacz załącznik 848220