E
Ewka34
Gość
Hyhyhyhy biedactwoOficjalnie otwieram sklepik
Mama orzytargala mi jeszcze wór od koleżanki z ubrankami i juZ mogę zacząć się zalic , na brak miejsca..Zobacz załącznik 848369
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhyhyhy biedactwoOficjalnie otwieram sklepik
Mama orzytargala mi jeszcze wór od koleżanki z ubrankami i juZ mogę zacząć się zalic , na brak miejsca..Zobacz załącznik 848369
To spoko lekarz.Lekarz wie ze moja corcia robi album i zbiera zdjecia i daje mi bez zadnego alenawet szuka fajnego ujecia
![]()
Pokręcona ?Jestes strasznie zaplatanalubie ta ceche u ludzi
![]()
O jakie ładne rzeczyDzień dobry
Ja chyba nie powinnam wychodzić z domuwyszłam na spacer a jak zwykle musiałam wejść do sklepu i kupić ubranka
których już mam za dużo
Zobacz załącznik 848304 Zobacz załącznik 848305 Zobacz załącznik 848306
I odebrałam paczkę z wieszakamiwięc zaczęłam kolejne pranie, na razie kurtki,pośladki,sweterki i bluzy
będę mogła powiesić w szafie. Ok 17 mają przyjść 4 zestawy pudelek do komody i piorę kolejną partię ciuszkow.
Teraz obiad i biorę się czytanie WasMiłego Dnia
![]()
Stanę na targu i zacznę rozdawaćHyhyhyhy biedactwo![]()
Ale śliczneDziś uszyłam takie zabaweczki dla maluchów. Jeszcze na swojej stronie nie zamieściłam więc jesteście pierwszeZobacz załącznik 848370
Hyhyhy mozeszStanę na targu i zacznę rozdawać![]()
Wow ..Oficjalnie otwieram sklepik
Piekne ❤❤❤❤❤ to grzechotka taka czy pluszak ?Dziś uszyłam takie zabaweczki dla maluchów. Jeszcze na swojej stronie nie zamieściłam więc jesteście pierwszeZobacz załącznik 848370