sorenlorenson
Fanka BB :)
Dziewczyny jak ja się stresuje przez te plemienia, już mam psychozę jakąś wymyślam najdziwniejsze i najgroźniejsze przyczyny oczywiście pomaga mi wujek Google chyba zeświruje do tej 18
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robiłam dziś betę bo nie wytrzymałem i dziś wynosi 22856 a dwa dni wcześniej 13165. Kurde wydaje mi się że coś mało przyrasta w tym tyg ciąży w którym jestem.
36hejile masz lat?
![]()
Dziękuję!Gratulacje!!!
Ja do tej pory jestem w szoku, u mnie jeden niezabezpieczony stosunek i 2 kreski po 14 dniach. Jakos nie byłam na to tak szybko przygotowana.

Wtedy lekarz stwierdził że płód jest trochę za mały, tzn o dwa tygodnie młodszy i powiedział mi że takie dzieci często rodzą się chore. Potem miałam prywatnie usg prenatalne to był chyba trzynasty tydzień i wtedy zauważono wadę serca. Miałam test pappa usg 4d i amniopunkcje już na NFZ bo z wada serca często idą inne choroby .Test Pappa ryzyko ZD 1:2 a z amniopunkcji kariotyp prawidłowy. Amniopunkcje miałam dopiero w 19 tc bo moje pierwsze dziecko zachorowalo na wirusa i byłam z nim w szpitalu dwa tyg. A w 22 tyg mialam pełne usg serca dziecka, półtorej godziny, dwóch lekarzy wszystko na NFZ i na drugi dzień pisemna zgoda na terminacje.
SuperWitam dzis wszystkich, niestety przeziebienie nie odpuszcza ale jakos zyje. dzis zrobilam bete wynik 18.12 - 4593 dzis 7932 przyrost jest o 72% z norm z mojego labo wynika ze jest to 6 tydzien, czyli identycznie jak ciaza z OM, wiec raczej jest wszystko wporzadku i swieta przezyje w spokoju![]()