KatiNails
Fanka BB :)
Kochana zwykła sukienka maxi :*Też teraz wróciłam do domku po kawce u teściow.
Fajne masz to coś na sobiebardzo ładny kolor i takie przewiewne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana zwykła sukienka maxi :*Też teraz wróciłam do domku po kawce u teściow.
Fajne masz to coś na sobiebardzo ładny kolor i takie przewiewne
Poczytaj od czego się wzmaga. Ja nigdy w życiu nie miałam i chyba nawet do końca nie wiem jakie to uczucie ale współczuję, bo na pewno nie przyjemne.8 sierpniaprzed ciąża nigdy w życiu nie miałam zgagi a teraz boje się cokolwiek zjeść żeby później się zle nie czuć
![]()
Ślicznie wyglądaszJa się też właśnie wyłożyłam [emoji23] byliśmy u teściow na obiedzie i potem u moich rodziców na kawie [emoji23]Zobacz załącznik 849368
Ja też dzisiaj śpię leżę i jem cały dzień i troche przeglądam allegro rzeczy dla dzidziusiaAle nudna niedziela... Eh. Nie lubię weekendów. Nawet się położyłam spać o 15 żeby szybciej byl wieczór. Śpię i śpię, wstaje , patrzę : 17:00.a Wam mija ciekawiej ?
![]()
Gdzie kupiłaś sukienkę ?Ja się też właśnie wyłożyłam [emoji23] byliśmy u teściow na obiedzie i potem u moich rodziców na kawie [emoji23]Zobacz załącznik 849368
Śliczna naprawdę uwielbiam te koloryKochana zwykła sukienka maxi :*
My byliśmy na kawie potem pojeździliśmy po pagórkach popatrzeć sobie na Rzeszów z góry . Ale ogólnie to też bardzo nudno nawet rozmawialiśmy z moim że nie mamy ani takich znajomych co moglibyśmy zadzwonić " co robicie ? Chodźcie na lody "Ale nudna niedziela... Eh. Nie lubię weekendów. Nawet się położyłam spać o 15 żeby szybciej byl wieczór. Śpię i śpię, wstaje , patrzę : 17:00.a Wam mija ciekawiej ?
![]()
AA to też ciekawieHaha ja tylko przez pół Rzeszowa do Maca [emoji23]
Ja kupiłam ją już w tamtym rokuGdzie kupiłaś sukienkę ?muszę się za taką długością rozejrzeć. Drogie są ?
![]()