Nie wiem ja znalazłam oilatum i przekonały mnie opinię..o tamtym nie czytałam. I nie wiem na jakieś ty stronie patrzysz za cenami ale ja będę zamawiać z tej co w załączniku. I wiele innych rzeczy mają nawet kocyki. Darmowa dostawa od 250 zł chyba. Ja się zalapie
Co do ciąży też szybko poczułam pragnienie dziecka też w szkole średniej . Ale jakoś nigdy nie wyobrażałam sobie zajść w ciążę pomimo tego że zaręczyny były i ślub zaplanowany też .. zawsze dla mnie ważne było ustatkowanie. Właśnie żeby ślub był skoro chcemy go wziąć. Żebyśmy mieszkali sami skoro to było możliwe . Żeby chociaż jedno prace miało stałą .. z resztą jakos bałam się że jednak młoda jestem i mogę mieć chwilowe pragnienie czegoś a decyzja o dziecku nie jest decyzja którą można zmienić . Bynajmniej ja bym nie mogła

ciążę planowałam i ostatnio nawet mówiłam do męża że cieszę się że tak nam się udało bo staraliśmy się półtora roku i tak się cieszymy oboje , przeżywamy to bardzo mocno, pewnie dlatego że jest to dla nas czas długo wyczekiwany
Zobacz załącznik 849827