Uda się w końcu @ spoznia się?Hej dziewczyny miałam nadzieje do Was dołączyć Ale nie wie czy się uda termin spodziewane @ piatek zrobiłam wtedy test negatywny dziś powtórzyłam i to samo :/.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uda się w końcu @ spoznia się?Hej dziewczyny miałam nadzieje do Was dołączyć Ale nie wie czy się uda termin spodziewane @ piatek zrobiłam wtedy test negatywny dziś powtórzyłam i to samo :/.
Może jeszcze się uda, powtórz test jesli okres się nie pojawi. W pierwszej ciązy test pozytywny otrzymałam dopiero tydzień po spodziewanej @ więc byłam już pewna ze nic z tego. Nawet jesli nie teraz to za miesiac czy dwa na pewno się udaHej dziewczyny miałam nadzieje do Was dołączyć Ale nie wie czy się uda termin spodziewane @ piatek zrobiłam wtedy test negatywny dziś powtórzyłam i to samo :/.
Witam niedzielnej [emoji846]
Mam termin na 6-8.08 (zależy od kalkulatora) i zastanawia mnie brak objawów poza pobolewanie/rozciąganiem w dole brzucha czasami bólem w krzyżu nie mam objawów... czy któraś. was ma już mdłości? Jeśli tak to od kiedy? Zaczyna mnie to trochę martwić....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
hej,mnie mdli strasznie od rana do 12:00 i ciągle chce mi się siusiu, po za tym kłócie właśnie takie rozciąganie w podbrzuszu/macicy,bol piersi,brak apetytu,termin według kalkulatora na 7 sierpnia:-) jutro idę do lekarza:-)Witam niedzielnej [emoji846]
Mam termin na 6-8.08 (zależy od kalkulatora) i zastanawia mnie brak objawów poza pobolewanie/rozciąganiem w dole brzucha czasami bólem w krzyżu nie mam objawów... czy któraś. was ma już mdłości? Jeśli tak to od kiedy? Zaczyna mnie to trochę martwić....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom