• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Pamiętam, że kiedyś przyjęło się dawać ciężarnej na pierwszy prezent takie buciki, one zawsze były pakowane w plastikowe, przeźroczyste pudełko i kosztowały koszmarne pieniądze. Dlaczego, zabijcie mnie nie wiem, nie pamiętam.
Właśnie tak wyglądał pierwszy prezent jaki dostałam :D buciki w plastikowym opakowaniu. Dostałam różowe, po czasie okazało się, że jednak chłopak będzie

Pamiętam, że kiedyś przyjęło się dawać ciężarnej na pierwszy prezent takie buciki, one zawsze były pakowane w plastikowe, przeźroczyste pudełko i kosztowały koszmarne pieniądze. Dlaczego, zabijcie mnie nie wiem, nie pamiętam.
Hyhy ja nie kupuje nawet mezowi butow,corce to inaczej.. ale jakis przesad ze butow sie nie kupuje :p

Ten Twoj ginekolog to chyba pan starej daty ;) Wlasnie ograniczanie pokarmow sprzyja alergiom u dzieci.
No a dodatkowo wody płodowe smakują różnie w zależności od tego co akurat zjemy. I im bardziej urozmaicona dieta tym bardziej przyzwyczajamy dziecko do różnych smaków (tak samo nasze mleko może zmieniać smak w zależności od tego co zjemy) i potem jest łatwiej np przy rozszerzaniu diety bo dziecko 'nie wybrzydza' bo jest już do konkretnych smaków przyzwyczajone :)

Dziewczyny, uwaga pochwalę się skończonym pokoikiem [emoji7]

Tzn czekamy jeszcze na żyrandol i lampkę które mają przyjść do 2 tyg i docelowo będzie jeszcze dywanik i coś na ścianie, albo naklejki albo obrazki jakieś. Ale to już później na spokojnie.
Na razie mały będzie spał z nami w sypialni, a pokoik jego będzie służył za jego garderobę i przechowywalnie zabawek, kocyków, kosmetyków i wszystkiego innego :D docelowo później łóżeczko będzie obok komody :)

Zobacz załącznik 850000Zobacz załącznik 850001Zobacz załącznik 850002
Pięknie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry