E
Ewka34
Gość
Kazdy lekarz leczy inaczejNo pierwszej młodości to nie jest, ale stary też nie jest.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kazdy lekarz leczy inaczejNo pierwszej młodości to nie jest, ale stary też nie jest.
Ja slyszalam ze to moze oznaczac klotnie i rozstanieNo jest taki przesąd że jeśli kupuje się buty np mężowi to depczą miłość.
W 2 trymestrze zwiększa się zapotrzebowanie. Ja też biorę 3x1 od ponad miesiącaZaczęłam od chela mag b6 ale przerzuciłam się na magne b6 bo jest o 20 tabletek więcej w opakowaniu a cena taka sama
![]()
Mam straszna ochotę na wino przed ciążą często piłam jakie pihez teraz ja raz próbowałam i było jak słodki kompotZapomniałam, dzisiaj mam 100 dni do terminu porodumuszę to dzisiaj uczcic kieliszkiem wina bezalkoholowego
![]()
Sprobuj z mietaJeśli chodzi o cytrusy to ja ostatnio znowu mam żołądek z początku ciąży. Nic z cytrusów nie mogę bo pali w żołądkuszkoda bo teraz lato się zbliża i owoce coraz lepsze.
Mi po 12 TC lekarz kazał jeść bardzo dużo cytrusów bo kwaśny mocz mi wyszedł czy coś tam takiego.Kofeina, konserwanty itp.
Wszystko z umiarem[emoji5]Cytryna może zakwasić ci organizm[emoji5] oczywiście zbyt duża ilość. Ja nie dodaję codzienne cytryny, bo różne czytelne rzeczy zaczęły mi w moczu wychodzić. Lekarz kazał mi ograniczyć, ale nie rezygnować[emoji16]
Lepiej nie sprawdzajmy czy te przesądy działąjąJa slyszalam ze to moze oznaczac klotnie i rozstanie![]()
Jedz na zdrowie :* ja lubię sama zrobić sok z pomarańczy plus jedną cytryna. Ale to też nie za często bo ciągle zapominamA ja od początku miałam mega ochotę na cytrusy i nie jadłam bo gina słuchałam wrrrrrr![]()
Lepiej nieLepiej nie sprawdzajmy czy te przesądy działąją![]()
Ja uwielbiam Kadarke w De 2 euro chyba kosztuje i takie mieliśmy też min. Na weseleSzukam! ! !
Potrzebuję kupić wino czerwone półsłodkie i półwytrawne w przedziale cenowym do 25 zł za butelkę. Ja lubię tylko wina słodkie i nie mam zielonego pojęcia co kupić. Może mamy tu smakosza win? Oczywiście z zawartością %%% bo to na wesele. Niekoniecznie musi być czerwone.