• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hyhy ja nie kupuje nawet mezowi butow,corce to inaczej.. ale jakis przesad ze butow sie nie kupuje :p
Mi mama mówiła, że partnerowi nie kupuje się butów, bo w nich ode mnie odejdzie. A ja nie kupuję, bo jeśli chodzi o obuwie, to trzeba jednak samemu. Jakieś klapki mogę mu kupić, ale takie do wyjścia, to albo siadamy przed kompem i zamawiamy albo idzie sam. Ostatnio polubił buty z decathlona.

Mi mama mówiła, że partnerowi nie kupuje się butów, bo w nich ode mnie odejdzie. A ja nie kupuję, bo jeśli chodzi o obuwie, to trzeba jednak samemu. Jakieś klapki mogę mu kupić, ale takie do wyjścia, to albo siadamy przed kompem i zamawiamy albo idzie sam. Ostatnio polubił buty z decathlona.
No wlasnie czyli moja mama tez prawde mowila o tych przesadach ;) moj tez sam kupuje w koncu musi je przymierzyc a on gorszy niz baba jest.. a to cisna a to za waskie.. :D

Dziewczyny ja lubię zwykłą wodę niegazowaną , dodaję plasterek cytryny do szklanki [emoji16] piję też soki ale woda mi lepiej podchodzi [emoji23] co do pampersów to będę kupowała dady z biedronki [emoji16] u Was malenstwa tez tak szaleją w brzuszku? Ja wczoraj nie mogłam usnąć a w nocy budzilam sie kilka razy bo jednak brzuch coraz wiekszy i juz niewygodnie jest :( i od 2 tyg dziś sie wazylam i kolejny kg jestem do przodu [emoji3]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry