reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A łożysko masz z tyłu czy z przodu ?
Zaczynam Ci zazdroscic bliźniaczek :D
Co ta ciaza ze mną robi, zawsze chciałam jedno dziecko. Później dwoje a ostatnio troje. Dzisiaj mi się zachciało blizniakow :D
Mam dwa łożyska :p Oba z tyłu i wysoko.
A ja dzieci nigdy nie chciałam mieć. Potem przyszedł Kuba :) Jak miałam jakieś 27 lat miałam takie parcie na dziecko (zegar biologiczny tykał coraz szybciej), że nie patrzyłam na to czy mnie stać na te dziecko czy nie. Potem przyszedł Jasio. Jak miał jakieś 3 latka, to stwierdziliśmy z K, że jeszcze jedno fajnie by było mieć, no ale mieszkanie małe, warunki średnie i plany odeszły w niepamięć. A teraz idą dziewczynki :D

Ale Ci dobrze, ja wlasnie się juz budzę i przeszkadza brzuch chociaż moja mama twierdzi ze wyglądam jakbym nie była w ciąży [emoji23]
Mi w spaniu bardziej przeszkadza ból krocza, muszę mieć coś pomiędzy kolanami, jak leżę na boku, bo czuję wręcz jak mnie kość łonowa boli. No i sikanko po dwa razy w nocy :p

Mi jeszcze tez tak brzuchol nie przeszkadza :D ale mala tak czasem przypierdzieli ze az boli :D
Ja mam brzucho, to od dzieci i to co w nadmiarze, ale jak kopię, to jeszcze nie boli, ale czekam na pierwszego bolesnego kopa, łokcia, albo z dyńki :D

reklama
Dodatkowo na gardlo chcemy zrobic syrop z pedow sosny zalany miodem ;) moj śp.tato tak robil i mnie nauczyl ;) tez bylo pyszne i co najwazniejsze pomagalo ;)

Mam dwa łożyska :p Oba z tyłu i wysoko.
A ja dzieci nigdy nie chciałam mieć. Potem przyszedł Kuba :) Jak miałam jakieś 27 lat miałam takie parcie na dziecko (zegar biologiczny tykał coraz szybciej), że nie patrzyłam na to czy mnie stać na te dziecko czy nie. Potem przyszedł Jasio. Jak miał jakieś 3 latka, to stwierdziliśmy z K, że jeszcze jedno fajnie by było mieć, no ale mieszkanie małe, warunki średnie i plany odeszły w niepamięć. A teraz idą dziewczynki :D

Mi w spaniu bardziej przeszkadza ból krocza, muszę mieć coś pomiędzy kolanami, jak leżę na boku, bo czuję wręcz jak mnie kość łonowa boli. No i sikanko po dwa razy w nocy :p

Ja mam brzucho, to od dzieci i to co w nadmiarze, ale jak kopię, to jeszcze nie boli, ale czekam na pierwszego bolesnego kopa, łokcia, albo z dyńki :D
No moja juz zdrowo nieraz kopnie :D

Na łące kochana wszystko masz pod reka w plenerze :p akurat kwitnie juz mniszek ,a i czarny bez zaczyna miejscami rozkwitac ;) my w tym roku zbieramy kwiaty czarnego bzu(hyczka) i suszymy bo nalewki mamy jeszcze z 4 butelki czy 5 ;) a herbata z tych kwiatow przepyszna ;)
Ile u mnie tego mniszka na podwórku kwitnie, ale to przy ulicy, to tak na prawdę samo zło. Tak samo bez czarny jak zacznie kwitnąć, bardzo lubię sok z jego kwiatów, no ale działki nie mamy, w plener daleko, także cóż, żeruję na soczkach i kompocikach dziadków, taki ze mnie słoik :D

Ile u mnie tego mniszka na podwórku kwitnie, ale to przy ulicy, to tak na prawdę samo zło. Tak samo bez czarny jak zacznie kwitnąć, bardzo lubię sok z jego kwiatów, no ale działki nie mamy, w plener daleko, także cóż, żeruję na soczkach i kompocikach dziadków, taki ze mnie słoik :D
Hyhy my mamy blisko do lasu i na łąki a i nad rzeczke gdzie czarnego bzy od cholery jest i z dala od samochodow ;) takze spacerkiem z siatka i zbieramy :D

reklama
Do góry