E
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To sa zwykle wina? Czy bezalkoholowce?Oprócz takich zwykłych, jak Carlo Rossi Zobacz załącznik 850308Zobacz załącznik 850309Zobacz załącznik 850310Zobacz załącznik 850311Zobacz załącznik 850312
Wybrałam te smaczniejsze[emoji16] Cześć się nam oczywiście powtórzyła. Te czekają na mój powrót [emoji23][emoji16]
Alkoholowe[emoji16]To sa zwykle wina? Czy bezalkoholowce?![]()
Mi to bardzo smakuje jest to slodkie wino ale wino alkoholowe, a nie wermut czy inny ziolomixZobacz załącznik 850314
Dziewczyny ja lubię zwykłą wodę niegazowaną , dodaję plasterek cytryny do szklanki [emoji16] piję też soki ale woda mi lepiej podchodzi [emoji23] co do pampersów to będę kupowała dady z biedronki [emoji16] u Was malenstwa tez tak szaleją w brzuszku? Ja wczoraj nie mogłam usnąć a w nocy budzilam sie kilka razy bo jednak brzuch coraz wiekszy i juz niewygodnie jesti od 2 tyg dziś sie wazylam i kolejny kg jestem do przodu [emoji3]
Ma ten smakZnam je[emoji16] jest przepyszne i do tego cena mega przystępna [emoji16][emoji16] W Biedrze było kiedyś swego czasu mega długo w promocji [emoji16]
Mój mąż dzisiaj pierwszy raz poczuł kopniaka od synka[emoji16] wcześniej mu się nie udało, albo nie czuł[emoji23] Właśnie mały się tak rozepchał, że aż mnie zabolało [emoji23][emoji16]Moje dziecko uaktywnia się popołudniami i wieczorami. Ostatnio też bardzo dokazuje. Dzisiaj to tak się chyba przeciągał że myślałam że będę krzyczeć z bólu. Wrażenie takie jakby mi miało brzuch rozerwać. Nie pamiętam żeby córka się tak rozpychała. Fakt kopnęła nieraz tak mocno że aż mnie zginało w pół. Ale ten mały to rozpycha się we wszystkie strony.