Dorota14
Zaangażowana w BB
Sprubuje może coś pomoże :-)jak np. mam intensywny dzień i ciągle coś robię lub długo chodzę to czasami mam taki napięty ale nie robi mi się spiczasty. Może poprostu odpocznij trochę i poleż wtedy powinno przejść![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sprubuje może coś pomoże :-)jak np. mam intensywny dzień i ciągle coś robię lub długo chodzę to czasami mam taki napięty ale nie robi mi się spiczasty. Może poprostu odpocznij trochę i poleż wtedy powinno przejść![]()
Bierz trzybiore ale tylko jedna tabletkę chyba sobie zwieksze bo gin mówił że nawet trzy dzienni można brać
Sam był zdziwiony że tak wystrzelilo jak miesiąc wcześniej było ok teraz 18.05 mam u niego wizytę więc wezmę wszystkie wyniki tsh i mu pokaże że jak jodu nie ma to dawka 175 jest raczej za wysoka xobaczymy bo powieKurdę dziwne...a wytłumaczył to jakoś lekarz czy czarna dziura nie wiadomo dlaczego tak zadziałało?
U mnie też niedzielę gotuje mąż tak się umówiliśmy i jest spokoW niedzielę to mój stoi przy garach i pieści rosołek, a czasami kociołek, albo inne smakowitościJa tylko konsumuję.
Ja mam to samo w brzuchu mała szaleje kopie cały czas na samym dole nie raz to aż mi się siusiu zachciewa dziwne uczuciepowiem Wam, że dziś maluszek tak się wierci cały dzień , że masakrai tak daje właśnie jakby po pęcherzu, więc chyba ma nóżki na dole
![]()
Raczej powinno być widać. USG to USg też jamy brzusznej.Tak, teraz okropnie boli pod koniec dnia. W nocy przewracanie się będzie bolesne. Mam nadzieję że nie będzie komplikacji z tym j że to minie. Myślisz że spojenie łonowe na takim USG dzieciaczka widać? Czy USG tego miejsca jest specjalne jakieś ?
Nie raz maleństwo się wypina i też mam chwilę brzuch twardy i czuje mała jak się wypiela ale żadnego skurczu przy tym nie czuje więc to chyba normalneCzy wam też tak twardnieje brzuch?ostatno zrobił mi sie strasznie szpiczasty i twardy nie wiem czyto mała tak sie pcha.:-\
Zwiększ dawkę do 2 dziennie. Jeśli nie przejdzie to weź trzy. A jaki bierzesz ?biore ale tylko jedna tabletkę chyba sobie zwieksze bo gin mówił że nawet trzy dzienni można brać