madziula92
Fanka BB :)
No wlasnie dziwne uczucie żebyś wiedziala [emoji16]Ja mam to samo w brzuchu mała szaleje kopie cały czas na samym dole nie raz to aż mi się siusiu zachciewa dziwne uczucie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie dziwne uczucie żebyś wiedziala [emoji16]Ja mam to samo w brzuchu mała szaleje kopie cały czas na samym dole nie raz to aż mi się siusiu zachciewa dziwne uczucie
Mam ale bardzo rzadkoA masz czasem bóle jak na okres ? Nie pamiętam czy one są normalne na tym etapie ?
Chlopca tez bys ubralaHahaha
Słodkiekupuj
ja mam pełno
Dziewczynkę można ubrać ślicznie nie ?chłopca chyba bym nie umiala
![]()
Tzn ja tymi skurczami i bolem a'la miesiaczkowym sie nie przejmuje bo macica jeszcze rosnie itdJuż wiemte napięcia to są te skurcze przepowiadające , Braxtona-Hicksa.
I bóle "miesiączkowe" to też przy tych skurczach. Tyle , że mnie zaczynają plecy boleć do tego. I już zaczynam panikować ://
A ja na chłopca nic nie widzę. Może dlatego , że już dziewczynskie ciuszki mam w głowieChlopca tez bys ubralawidzialam taki sliczny welurowy komplecik spiochy cale bez rekawow i kaftanik ale w takim pomaranczu z bialo-zoltymi motywami.. tylko rozmiar 56 a chcialam juz na 62 a nawet 68
![]()
O kurcze. I znowu nie wiem czy bralam dzisiaj tabletki.......Tzn ja tymi skurczami i bolem a'la miesiaczkowym sie nie przejmuje bo macica jeszcze rosnie itda te skurcze to norma tyle ze daja nam magnez zeby nie bolalo az tak i pewnie aby powiklan jakis nie bylo
![]()
Zobacz takie cos znalazlam..A ja na chłopca nic nie widzę. Może dlatego , że już dziewczynskie ciuszki mam w głowieale jak bym miała synka to ubierała bym w misie itp, bo nie podobają mi się np. body z muchą, a'la garniturki. Wygląda dziecko jak stare maleńkie
![]()
SłodkieZobacz takie cos znalazlam.. Zobacz załącznik 851025
No ja mam malo, ze dwa pajace mam calosciowe,polspiochy i body np na rozm 56 to wystarczy,poza tym pewnie moja mama cos kupilaSłodkie![]()
Ja mam mało spioszkow. Nie wiem czy dokupywać czy pajacyki,body i spodnie wystarcza ?
Ale podobno wartoJa myślałam o elektrycznym z aventu ale cena powala.