miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
W rossmanie sa oddychające podkłady poporodowe za 8.99zl po promocji 10szt i moje pytanie , jedne opakowanie mi wystarczy?
Ja kupiłam przez Internet 2 paczki czyli łącznie mam 20 szt
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W rossmanie sa oddychające podkłady poporodowe za 8.99zl po promocji 10szt i moje pytanie , jedne opakowanie mi wystarczy?
Koszulka zakrywająca pupę, bo jeśli nie będziesz mieć cc, to troszkę poród może zająć, nie będziesz leżała, tylko każą chodzić, ćwiczyć na piłce i takie tam. A jak poród będzie trwał długo, to warto mieć swoją wodę do picia i jakieś kanapki. Ja na oddział z odchodzącymi wodami trafiłam ok 12 w południe, a kanapkę dostałam dopiero koło 22, pić też mi nie dali, syna urodziłam o 4:20 nad ranem, także przez ten czas zjadłam tylko dwie kromki i byłam głodna jak pies.Nie mogę Was dzisiaj dogonić
* Dziewczyny , wiem , że już pytałam ale nikt nie odpisałco jest potrzebne na sam poród ?
![]()
Masz na myśli te wielkie podpaski czy te maty na lóżko. Jeśli maty to jedno opakowanie wystarczy. Jeśli podpaski to ja biorę 5-6opakowań. Mimo, że miałam cc i mnie dobrze wyczyścili to sporo tego leciało. 8-10szt na dzień. Razem ok tygodnia używałam tych podkładów potem zwykłe podpaski. Powiem ci, że sporo leci w pierwszych dobach a poza tym odchody połogowe mają nieprzyjemny zapach a będzie gorąco bo to sierpień więc trzeba często zmieniać.W rossmanie sa oddychające podkłady poporodowe za 8.99zl po promocji 10szt i moje pytanie , jedne opakowanie mi wystarczy?
Ja bym wzięła jeszcze jakiś lekki koc dla siebie.Koszulka zakrywająca pupę, bo jeśli nie będziesz mieć cc, to troszkę poród może zająć, nie będziesz leżała, tylko każą chodzić, ćwiczyć na piłce i takie tam. A jak poród będzie trwał długo, to warto mieć swoją wodę do picia i jakieś kanapki. Ja na oddział z odchodzącymi wodami trafiłam ok 12 w południe, a kanapkę dostałam dopiero koło 22, pić też mi nie dali, syna urodziłam o 4:20 nad ranem, także przez ten czas zjadłam tylko dwie kromki i byłam głodna jak pies.
Warto mieć też kapciuchy, bo na boso to troszkę słabo, jak będą Ci długo wody odchodziły, to podkłady poporodowe, bo lignina w dupę gryzie no i jakieś majty żeby te "podpaskę" utrzymać.
Z doświadczenia powiem, że więcej nie potrzeba![]()
Jak piesekA jak swirowal na trawie i kolo mnie.. zeby go gonic i w ogole,wariat jedenreaguje tez jak sie go wola.. zawsze byl przy mnie gdy go wolalam..
![]()
To może CC będzie lepsza u CiebieHejmialam w lipcu w zeszłym roku dosyć poważną operacje na jelitach i lekarz jeszcze myśli jak będę rodzić, ale może 8 maja się dowiem, bo jade na kontrole do Gliwic więc zobaczymy
Nie, nie bliźniaki, dziewczynka
❤
Jak ładnie to wyglądaZobacz załącznik 851493
Ja właśnie wróciłam po spacerku dłuższym z pieskiem, on odpoczywa, a ja sobie zajadam naleśniczki z serem białym na słodko [emoji7][emoji5]
Dziękuje :*Koszulka zakrywająca pupę, bo jeśli nie będziesz mieć cc, to troszkę poród może zająć, nie będziesz leżała, tylko każą chodzić, ćwiczyć na piłce i takie tam. A jak poród będzie trwał długo, to warto mieć swoją wodę do picia i jakieś kanapki. Ja na oddział z odchodzącymi wodami trafiłam ok 12 w południe, a kanapkę dostałam dopiero koło 22, pić też mi nie dali, syna urodziłam o 4:20 nad ranem, także przez ten czas zjadłam tylko dwie kromki i byłam głodna jak pies.
Warto mieć też kapciuchy, bo na boso to troszkę słabo, jak będą Ci długo wody odchodziły, to podkłady poporodowe, bo lignina w dupę gryzie no i jakieś majty żeby te "podpaskę" utrzymać.
Z doświadczenia powiem, że więcej nie potrzeba![]()
Dokladnie,jak maly piesekJak piesek
To może CC będzie lepsza u Ciebie
Jeszcze ma trochę czasu na obserwowanie i decyzję twój lekarz. Na pewno wybierze właściwą
Myślalam, że dwie córeczki bo napisałaś
Magda i chyba Lena
Jak ładnie to wyglądaa u mnie nie zdrowo
Zobacz załącznik 851522
Dziękuje :*
DziękujeJa do porodu samego to miałam 2 koszule 2 ręczniki klapki takie żeby się pod prysznic nadawały wodę do picia szlafrok, cieple skarpety, rodziłam w lutym ale i tak miałam mega zimne stopy więc teraz też wezme. Na po porodzie miałam majtki siateczkowe i podkłady poporodowe tantum rosa które rozrobilam w butelce z dziubkiem i po każdej zmianie podpaski i myciu się tym polewalam i polecam gojenie nacięcia super poszłoi chyba w zasadzie tyle.
Jeść podczas porodu nie pozwalało zresztą bym nic nie przełknęła a na po miałam kanapki zrobione![]()