reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak poszłam na IP to Pani w okienku się pytala czy do porodu...:errr::o
Nie myślam że aż taki mam już wielki brzuch..:p to jak pojde do porodu to powie że chyba miesiąc przenoszone jak już teraz mam jak do porodu brzuch..:D
Śliczny brzusio. :**
A dopiero taki plaski miałaś heh , rosniecie ładnie :)
To dobrze, może nie będziesz musiała leżeć tylko leki dostaniesz :)

reklama
Tzn moze i jakies potrzebuje ale moj organizm mi tego nie mowi ;) za to gdy przedawkuje wit C czyli kwas askorbinowy w proszku.. tj jedna lyzeczka tylko, to ubikacja jest moja, wiec i tego nie potrzebuje :D Z tym jodem musze sie dopytac mojego lekarza w srode na wizycie ;)

Tak będzie najlepiej jak dopytasz lekarza ;)

Dziewczyny moja dziś też leniwa. Może czują, że niedziela i leniuchują :D

Jestem już na sali. Badanie okej. Na USG Przepływy dobre, macica trochę za twarda, wody są. Dostaje leki na płucka w razie porodu przedwczesnego, jakieś rozkurczowe , magnez itp. wykrakałem sobie. Jeszcze wczoraj pisałam , że mam przeczucie , że mała urodzi się wcześniej. Eh..
Ale czemu mówisz o przedwczesnym porodzie ? Szyjka się skraca , jakieś skurcze ? Macica trochę twarda to chyba nie wyznacznik porodu . Kochana jak leżałam w szpitalu to czytałam o sterydach bo każda je dostawała.. i wyczytałam tyle że szpitale najczęściej praktykują dawanie je pacjentkom w razie W. Z resztą sama tego doświadczyłam jak bolał mnie brzuch wszystko z badań było OK i jakby nie to że brakowało mi parę dni do chyba 24 czy 25 tygodnia to zostawili by mnie na sterydy

A to mój bebzol jutro zaczynamy 25 tydzień na początek jakie pieluszki kupujecie dla dziecka? Chyba 1 nie? Bo dostałam w spadku pampers 2

Załączniki

• 20180429_145849.jpg
    20180429_145849.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 93
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry