Ja tez sobie takie kupiłam w carry za 18zl z 99zlJa kupilam sobie takie ,robilam akurat dla mojej mamy foto z brzuchemsa przewiewneZobacz załącznik 851769
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez sobie takie kupiłam w carry za 18zl z 99zlJa kupilam sobie takie ,robilam akurat dla mojej mamy foto z brzuchemsa przewiewneZobacz załącznik 851769
Ja mam tak samo , okna od południowej strony nie wiem jak przeżyje to lato :/Dziś jest tak gorąco a ja nie mam ciuchów na taką pogodęchodzę już taka podbuzowana z tego gorąca
do tego mieszkanie mam non stop w słońcu bo od południowej strony. Jeszcze tyle czasu, ja chyba padnę.
Będę musiała jakieś kiecki wyszukać sobie zwiewne jeszcze.
Ja mam tak samo , okna od południowej strony nie wiem jak przeżyje to lato :/
Mam to samo.. brzuch i cyce a rece i nogi cienkieMy kupiliśmy takie rolety w Ikea i nie przepuszczają słońca jak się zasłoni ale wtedy w mieszkaniu ciemno jak ......jednak sto razy chłodniej niż bez nich.
A z ciuchami to mam problem bo mam brzuch i biust a ręce i nogi patyki i wygląda to nieproporcjonalnie, bardziej jakbym się rozwaliła niż w ciąży byłaach te ostatnie miesiące będą ciężkie czuje. Oj będą.
Poza tym to ostatnio jakiś strach mnie ogarnął co do porodu. Boję się jak cholera :/ a jakby już to jest nieodwracalne.
My mamy rolety z castoramy odbijające światło ale właśnie ciemno jest w domu wtedyMy kupiliśmy takie rolety w Ikea i nie przepuszczają słońca jak się zasłoni ale wtedy w mieszkaniu ciemno jak ......jednak sto razy chłodniej niż bez nich.
A z ciuchami to mam problem bo mam brzuch i biust a ręce i nogi patyki i wygląda to nieproporcjonalnie, bardziej jakbym się rozwaliła niż w ciąży byłaach te ostatnie miesiące będą ciężkie czuje. Oj będą.
Poza tym to jakiś strach mnie ogarnął co do porodu. Boję się jak cholera :/
Mam to samo.. brzuch i cyce a rece i nogi cienkie![]()
DokladnieCzyli też wyglądasz tak jak coś założysz nie ciasnego?Zobacz załącznik 851803
Hahaha! Ależ się uśmiałam jak zobaczyłam to dzieło @Paulana [emoji23]
Sztuka nowoczesna warta miliony [emoji857]