reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Przepraszam dziewczyny że tutaj pisze , ale niemoge przejść obojętnie obok tych bzdur które Klaudia wypisuje o naszej Oliwce. Jasna cholera mnie złapała. Naszej koleżance przydarzyła się tragedia życia-tak to prawda i to jedyne co było prawdziwe w tym co Klaudia napisała czyta co którys post, nie była z nami od początku o większości rzeczach w ogóle niewie a widzę że ma sporo do powiedzenia. Także prostuje -koleżanka ma bardzo chore dziecko co wyszło dopiero teraz , ale cukrzycy nie miała w poprzednich ciazach, wszystkie dodatkowe rzeczy które wyszły to wady genetyczne na które nie miał wplywu jej stan zdrowia . Wiele kobiet dowiaduje się dopiero podczas porodu o tych wadach itd..zresztą jak ktoś zainteresowany to niech poczyta sobie na Internecie o tych chorobach, a nie opowiada tak jak Klaudia BZDUR. Po za tym Klaudia odeszlas z naszej grupy bo się obraziłaś jak dziecko bo ktoś może wiedzieć coś lepiej jak Ty także niewiem po co nadal nas czytasz skoro jesteśmy takie beznadziejne . Już nieprzeszkadzam i przepraszam resztę dziewczyn-mam nadzieję że rozumiecie. Pozdrawiam

Wiesz co. Napiszę ci na priv. Bo strasznie bezczelna jesteś. Nie mam zamiaru tu dziewczynom psuć humoru twoimi emocjami :) więc skończ pisać ty głupoty na mój temat.

Śliczne są te ochraniacze w kształcie warkocza. Bardzo mi się to podoba ale raczej nie jest to must have... :)
s.jpg

Załączniki

• s.jpg
    s.jpg
    108,3 KB · Wyświetleń: 486
Dziwnie Ci lekarze. Ja się pocieszam , że na tym 2d to na prawdę nic na tym etapie nie widać bo za dużo dziecko. Jedynie czekam na 3d 3 prenatalnego , może buzie pokaże :) na polowkowym wyszła jak małpka :D

I dobre przyszły ? Ja musiałam dać zeby poobcinać i obklejac tasiemka biała. Ślicznie wyszły. I wchodzą w szuflady. Czekam aż znajoma skończy całość i zacznę w końcu prac i prasować i układać :) a brudzą Ci się ? Bo białe są. Można je prać ? I co w nich trzymasz ? Na swoje bluzki nie są za małe ? :)

No bardzo duża byłaś :):) ale ważne ,że zdrowiutka :) a teraz chyba drobniutka jesteś nie ?:)

Szkoda , że tak opadają :( zaczniesz wyciągać , wkładać żeby małego ubrać i ci się rozwali wszystko :/ może kupisz lepiej sobie te pudełka co ja ? Chyba , że wygodnie Ci :) a jak byś wokół szuflady ułożyła kwadrat, i dopiero dopinala do tego kwadrata , żeby się trzymaly ? Nie wiem czy mnie zrozumiałaś :p

Ja mało jadłam :D jak mi się mega zachce :p dzisiaj mam ochotę i jutro zamówimy na pewno :) jaka to jest calzone ? Słyszałam ale chyba takiej u nas nie ma :hmm::huh:
Calzone to tak jakby zamknięta pizza, taki rogal trójkątny z ciasta pizzowego a w środku składniki jak na pizzy, biore to jak mój facet nie ma ochoty, a ja się tym najadam jak kebabem hehe za 10zl jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry