Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja do dzis nie wiem jak jest ułożona moja mała, lekarz tego nie mowil. Mialam 2 usg (w tym tylko drugie bylo obowiązkowe w 20 tc. a na pierwsze w 12 tc poszlam sama chociaż nie bylo obowiązkowe) i teoretycznie wiecej juz mi nie przysluguje.
Po prostu mają nudne życia i w głowie głośno komentują coś w stylu „ o, taka młoda, z już brzuch” albo „ o, będzie 500 +”
No ostatnio dziewczyny bez kitu, idę z pieskiem po parku, siedzi dziadek tak po 60siątce z babcia na ławce i nagle taki głośny, bezpardonowy komentarz w stylu „oooo będzie 500+ chyba”, a ja tak się odwracam i mówię do niego, czy jeszcze chciałby coś wiedzieć więcej typu ile mam lat, bo może mam się tłumaczyć, że nie mam 17 tylko 23. I dla jego info to jest moje pierwsze dziecko, więc 500+ niestety nie będzie, ale jakoś nie ubolewamy, bo ja i mój radzimy sobie finansowo doskonale, więc czy coś jeszcze chciałby wiedzieć. To nagle zamknął swoją jadowitą jadaczke. Masakra.. najgorsze to są staruchy, serio wam mówię. Ostatnio babka starsza z druga siedzą na ławce i tam głaskała mojego pieska itd się zachwycają i ta jedna taka miła, to ze pewnie mnie piesek ciągnie to muszę uważać jak jestem w ciąży, a druga temat w stylu „nooo kiedyś jak się było w ciąży to się nosiło takie rozkloszowane sukienki, że nawet nie było widac, że ciąża, a teraz to takie obcisłe, widoczne, a żeby pokazać wszystkim itd” ja tak na nią patrzę, ale powstrzymałam się od komentarza. Tamta druga tez do niej, że ona sobie nie przypomina żeby tak było. Wiec jedyna normalna w towarzystwie.
Jak to? Ja na NFZ w przychodni miałam dwa razy i 10go idę na trzecie plus prenatalne dwa i pewnie jeszcze będą trzecie.
Haha dobre[emoji4]też bym się poddała[emoji16]O matko zaraz się poddam Zobacz załącznik 852405
Zastanawiam się dlaczego garderoba mojego syna będzie większa jak moja.. coś tu nie graHaha dobre[emoji4]też bym się poddała[emoji16]
I ja też! [emoji2]Ja też [emoji23] a mam młodszego