Sindi_@
Fanka BB :)
No to wynik jeszcze całkiem w normie się mieści no ale ja nie lekarz więc ciekawe co powie. A jak kazał odstawić Ci witaminy to mówił na jaki okres czasu?No ja mam hemoglobine 11.7 pewnie każe wrócić do witamin, zobaczymy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to wynik jeszcze całkiem w normie się mieści no ale ja nie lekarz więc ciekawe co powie. A jak kazał odstawić Ci witaminy to mówił na jaki okres czasu?No ja mam hemoglobine 11.7 pewnie każe wrócić do witamin, zobaczymy![]()
No miesiąc temu mialam wizyte i kazał odstawić wiec zobaczymy co jutro powieNo to wynik jeszcze całkiem w normie się mieści no ale ja nie lekarz więc ciekawe co powie. A jak kazał odstawić Ci witaminy to mówił na jaki okres czasu?
Staram się nie spać na brzuchu ale i tak jak się w nocy przebudzę jestem na brzuchu. Nie sądzę, żeby coś się mogło dziecku stać.Nie boisz się spać na brzuchu ?
Ja przed ciaza spałam tylko na brzuchu al3 teraz się mega boję że coś jej zrobie i śpię na boku![]()
Ja zasypiam na jednym boku,w zasadzie to krece sie z jednego na drugi.. czasem na polbrzuchu hyhy ale mala mnie wtedy kopie mocno.. a budze sie na plecachŚpicie na plecach?
Ja jak się kładę na boku to mały zaczyna szaleć i boję się że go gdzieś gniotęa zaś nie wiem co z tym spaniem na plecach jedni twierdzą że nie powinno się drudzy zaś że to nie ma znaczenia..hmm
Ulala Kornelia ma pełną garderobę jak na kobietę przystałoUff. Dziewczyny właśnie zabrałam się za takie ogólne układanie całej wyprawki ciuszkowej dla Kornelii, bo już mam ją zamknięta i w sobotę będę wszystko prała i prasowała i mogę już układać do mebelków w pokoiku małej, bo w sumie zostało 2,5 miesiąca do porodu.
Poukładałam kategoriami czyli body z krótkim na body z krótkim, sweterki na sweterki, sukieneczki na sukieneczki itd. Nie widać tego, ale wszystkiego mam po wiele sztuk, także te ciuszki do końca roku mi starczą na małą, bo to rozmiarki 56-62 i niektóre lekko większe. Także na pierwszy miesiąc ten 56, a później wrzesień październik listopad i grudzień te 62
Zobacz załącznik 854883Zobacz załącznik 854884
sporo tego nazbierałas ale na jakiś czas kupowanie ciuszków z głowy i nie trzeba się martwić o toJa tak mam w dole brzucha tzn po jednej albo po drugiej stronie.. mysle ze mala przygniata cosCzasami jak budzę się w nocy i chce się przekręcić to czuję takie mocne bolące ciągnięcie w brzuchu ma któraś tak?
Tez mi mówił gin 2.05 na wizycie że ok kg dziecko powinno ważyć w 26 tyg i moja miała tydz temu 1100 g więc okKażdej mamusi bobas w około 26 tygodniu waży już mniej więcej 1kg? Ja wizytę mam w piątek, będzie to 26t5d, bardzo jestem ciekawa ile maluch będzie ważył.
Ja kupiłam taka duża flanelowa pieluszke od spodu ma ceratke żeby włożyć to pod prześcieradło dałam za to 4zł-przecena w RossmannDzięki za rady
Cerata taka do łóżeczka ( nie wiem czy będę stosować ) nie orientowałam się jeszcze czy to te same wymiary
Termometr kosztuje 4zl więc w razie w kupię jakbym wyczucia nie miała
A probiotyki dziewczyny polecały dzisiaj ale jeszcze dziś muszę zgłębić temat
Nad tym aspiratorem jeszcze myślę![]()