• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mnie się wydaje że mam duży ale co mnie ktoś widzi to mówi że mam malutki brzuszek i jak mówię że sierpien termin to robią wielkie oczy więc chyba jednak nie jest taki duży :)

Moja córka urodziła się 55 cm 3650 a ja mam 164 mąż 180 no i w dodatku bardzo szybko rośnie. Teraz ma 5 lat i jest wzrostowo jak dzieciaki starsze o rok(z takimi chodzi do przedszkola j nie widać różnicy) przy niej miałam 56 i ubrałam jej 2 razy chyba wiec teraz wyciągam same 62.

Uświadomiłam sobie że sukienkę na komunię mam ale brakuje mi butów i rajstop więc muszę się wybrać tylko pogoda taka sobie j nie wiem jakie te buty kupic to może kupię dwie pary jak będzie coś sensownego:))
To identyko jak mój syn jak się urodził. 56 to ze dwa tygodnie miał [emoji23]

reklama
Ojeju, to ile ona miała jak się urodziła wzrostu i wagi? Nie no, ja mam nadzieje, ze tak do listopada początku te 62 cm starcza. Nasza ma być srednia, to może jakoś 52 cm i 3400 będzie :D

Ważył jakoś 4200, ale.nie ma chyba reguły bo.jej pierwsza córka ważył jakieś 3200:)
No nic zbieram się na lotnisko, rodzice lecą na wakacje, a
Maly będzie miał frajdę jak zobaczy samoloty i pożegna dziadków:)
:)

Dzień dobry dziewczyny.
Ja jestem na glukozie już pól godziny minęło od 1 pobrania. Słodkie to jak diabli ale dałam radę. Teraz mnie strasznie muli chyba zaraz zasnę na stojąco.

Ja właśnie weszłam do laboratorium tego prywatnego obok mnie, bo na 8 miałam przyjść i Pani już otworzyła i są przede mną tylko 2 osoby, także super :) oddam mocz, pobierze krew, wypije glukozę i będziemy czekać 2 h [emoji5][emoji5] ciekawa jakie będą odczucia :)

reklama
Ważył jakoś 4200, ale.nie ma chyba reguły bo.jej pierwsza córka ważył jakieś 3200:)
No nic zbieram się na lotnisko, rodzice lecą na wakacje, a
Maly będzie miał frajdę jak zobaczy samoloty i pożegna dziadków:)
:)

Ale fajnie :) na pewno dla niego wielkie wydarzenie. A jakbyście kiedyś wy z nim lecieli to już w ogóle.
Fajnie, a gdzie lecą i na ile?
Ja tak ubolewam, że w tym roku nigdzie nie polecimy, bo w tamtym byliśmy w Grecji i było super :) ale i tak się cieszę jak małe dziecko, bo 19-24 czerwca jedziemy nad polskie morze także ekstra. Akurat 20 czerwca koncze 23 lata to ciekawa jestem jaki prezencik dostanę od mojego. I 26 maja mija nam 2 lata :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry