reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Widziałam gazetkę z Lidla, od jutra ma być dużo fajnych ubrań dla ciężarnych ;) szkoda, ze jutro o 6 rano lece już kierunek Niemcy ;P

a tak apropo ubrań to gdzie się ubieracie? Ostatnio przeszłam cała Silesię w Kato i kupiłam tylko jedna bluzke w rozmiarze XL :o bo w niczym nie wyglądałam dobrze, a mój brzuch wcale nie jest taki duży jeszcze :p Nawet w H&M nie mieli kolekcji mama i byłam zawiedziona... Jeszcze trochę to chyba nago będę chodzic, dobrze ze lato;)

Ja mam jakieś używane sukienki ciążowe z allegro. Bo w hm jak juz coś jest to 140 zł. Szok. A tak to za grosze mam kiecę i staram się takie znaleźć żeby potem karmić było łatwo.

reklama
Ja właśnie się waham czy zamawiać podkłady,majtki i takie tam przez internet czy pójść do apteki. I właśnie tak się zbieram żeby cokolwiek kupić hahaha. Dzisiaj może w galerii cokolwiek kupię żeby się poczuć lepiej że coś szykuje:)

reklama
Hah no ładnie, ja jak wcześniej nie śniłam o niczym to teraz mam głupie sny typu, ze mój Bartek mnie nie chce czy coś przeskrobalam itd. Ale często tez nie pamietam.
Ja tez właśnie mam z Allegro taki ochraniacz za 15 zł na materac, na wszelki wypadek.
a ja wczoraj mialam sen, ze przejrzalam mojemu M tel i pisal z.5 dziewczynami. Przy śniadaniu mu opowiedzial sen i mowie: Teraz sie tlumacz. Dal mi tel i mowi: sprawdzaj :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry