Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na razie nie kupujęA macie może jakieś sprawdzone inhalatory ? Robię zamówienie z apteki i w ogóle jak o tym czytam o tylu rodzajach to ja nie wiem już po co ten inhalator i jaki kupić![]()
A macie może jakieś sprawdzone inhalatory ? Robię zamówienie z apteki i w ogóle jak o tym czytam o tylu rodzajach to ja nie wiem już po co ten inhalator i jaki kupić![]()
Ja mam rossmax. I dziala 4 lataA macie może jakieś sprawdzone inhalatory ? Robię zamówienie z apteki i w ogóle jak o tym czytam o tylu rodzajach to ja nie wiem już po co ten inhalator i jaki kupić![]()
Ja kupiłam 1 mała paczkę. 24 szt kosztują 7.99 zł . Będziemy testować. Bo przy synu ich nie miałam
Śliczne kolorkiZobacz załącznik 854441Zobacz załącznik 854442Zobacz załącznik 854443Zobacz załącznik 854444Zobacz załącznik 854445Zobacz załącznik 854446Zobacz załącznik 854447
Wstawiam jeszcze raz dziś zdjęcia po tym małym naszym malowaniu mieszkania i pokoiku dla małej, bo wczoraj pisalyscie, ze nic nie widać i zdjęcia się Wam nie wyświetlają. Wstawiłam w mniejszym formacie, może to coś da
A pieskowi tez się podobają nowe kolory ścian [emoji5]
Ja startowałam z wagi 65 , schudłam do 61 i teraz w 29tc ważę 67 więc nie wiem ile jestem na plus przez to schudnięcie ?Kobietki jak Wasza waga ?ile przytylyscie i z jakiej wagi startowalyscie ?

My będziemy mieli takiWidzę że większość stawia na bebetto w odcieniach szarości. Śliczne są przyznaje. Ja mój wózio myślę będę mieć na pół roku i szukałam tańszej opcji. Z fotelikiem podobnie bo nie planujemy dalekich podróży A szybko pewnie przerzucimy się na inny fotelik bo ja nie lubię jak nóżki dziecka już z nosidełka wystają
Waga u mnie początkowa jakieś 54. Potem schudniecie do 52,5 I teraz w 28tc mam ok 58. Ciekawa jestem na ilu się zatrzymam![]()
Ja mam takie zaparcia , że boje , że po prostu poronie czasemJa mam takie głupie pytanie że szok, aż zastanawiałam się czy pytać
Ponieważ biorę większą ilość żelaza mam problemy ze zrobieniem dwójki (klocka inaczej) no i czasem muszę cisnąć mocniej by coś zrobićmyślicie ze takie ciśnięcie może zaszkodzić maluchowi?
![]()
Super że wszystko okDopiero teraz nadrobiłam zalegloscija godzine czekałam dziś na wizytę
maluch rośnie wazy 680g i ma 31 cm [emoji16] szyjka długa zamknięta
wszystko w porządku następna wizyta 6 czerwca a prenatalne 2 albo 9 czerwca
![]()