• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jesli lubisz spagetti to jest bardzo proste.. podsmazasz cebulke,dodajesz mieso mielone ,sol pieprz do smaku i smazysz.. jak juz bedzie miesko podsmazone,dodajesz pokrojone pomidory,dusisz az miesko bedzie miekkawe, mozesz podlac troche woda.. ja dodaje jeszcze bazylie oregano i ziola prowansaldzkie ,tak po trochu ;) mozesz dodac koncentrat lub przecier pomidorowy(jest lepsze) zalewasz woda tak ,aby moc zrobic sos z zaklepki ;) sol i pieprz do smaku ;)
Oj u nas spaghetti często gości :) proste i pyszne [emoji492]

Mi
mi też wyszły liczne bakterie w moczu ale to bylo tak, że zapomniałam o badaniu moczu i jak były 2osoby laboratorium przede mną to mi się przypomniało. Szybko poleciałam do apteki bo była obok i w przychodni zrobiłam siusiu to pewnie dlatego.

Za mną od kilku dni chodzą mcflury z mc Donalda i mąż mi dziś obiecał jak wróci z pracy.
Rabarbar też juz mam kupiony na ciasto ale chyba dziś nie zdążę zrobić ciasta bo pracuję d 16ej potem z dziećmi ba hip- hop bd w domu o 18.00 dopiero.

Po ile u was są truskawki? U nas 25zl masakra jakaś
Właśnie byłam w warzywniaku i u nas 22zł/kg. Ale cwaniaki... piszą na kartce takimi małymi literami 1/4kg a dużymi 5,50 zł [emoji23]

reklama
Tak, mięsko, cebulka, przecier pomidorowy, taki z pestkami robi u mnie w domu furorę, troszkę bazylii i w sumie gitara :) no i jeszcze sól oraz pieprz.
Narobilyscie mi ochoty na spaghetti z dużą ilością sosu i mięsa.. ale dziś pizza domowa więc też będzie [emoji106]

Ja jakiś czas temu wypróbowałam seler marchewkę boczek podsmazylam, sos słodki chilli i przecier pomidorowy .. z makaronem chow mein ( taki makaron smakuje jak niedogotowany , naprawdę pyszny ten makaron ) .. trochę sceptycznie do tego podeszłam ale naprawdę to było pyszne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry