GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Mnie cena ostatnio porazila-16zlJa już się nie mogę doczekać naszych polskich truskawek. Aż przebieram nogami na samą myśl że już niedługo będą. Podobno już są pierwsze ale ja jeszcze nie widziałam nigdzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie cena ostatnio porazila-16zlJa już się nie mogę doczekać naszych polskich truskawek. Aż przebieram nogami na samą myśl że już niedługo będą. Podobno już są pierwsze ale ja jeszcze nie widziałam nigdzie.
Uwielbiam pizze domowa mojego meza.. ja lubie z warzywami wiec koniecznie sa tam szparagi,fasolka czerwona,groszek,pomidory,paprykaNarobilyscie mi ochoty na spaghetti z dużą ilością sosu i mięsa.. ale dziś pizza domowa więc też będzie [emoji106]
Ja jakiś czas temu wypróbowałam seler marchewkę boczek podsmazylam, sos słodki chilli i przecier pomidorowy .. z makaronem chow mein ( taki makaron smakuje jak niedogotowany , naprawdę pyszny ten makaron ) .. trochę sceptycznie do tego podeszłam ale naprawdę to było pyszne
Szkoda, ze ja nie umiem piec ciastdziewczyny ale smaka robicieja dziś będę jadła kluski na parze z jogurtem
bo truskawki jeszcze drogie ;P a co do moczu to ja też miałam na początku ciąży cały czas liczne bakterie, ale okazało się że miałam infekcję
ostatnio jak robiłam badanie to sikałam przez tampon, tak mi doradził gin, i wyszły teraz nieliczne bakterie
także mocz mam w porządku
zaraz wyciągam ciasto z piekarnika
![]()
To nie prasuj[emoji16][emoji16] daj znać, jak będziecie po[emoji16] jestem mega ciekawa, co nas czeka za miesiąc[emoji23]My dzisiaj jedziemy na pierwsze zajęcia w szkole rodzenia, ale to dopiero na 18. Ja muszę poprasować, bo już mi się kilka prań zebrało... ale tak mi się nie chce ;(
Napewno umieszSzkoda, ze ja nie umiem piec ciastza to kupilam sobie drozdzowke z rabarbarem.
Co do imion to u mnie wybieramy chyba pomiędzy wiktorem a stasiem![]()
Też tak kiedyś myślałam, szczególnie jak widziałam jakie cuda moja ciocia piecze, jak z cukierni. Ale kiedyś babcia dała mi mak (no nie powiem jej żeby spadała) i tak sobie leżał ze dwa, trzy miesiące. No a potem zrobiłam bułki słodkie. A potem chciałam zrobić sławne tu drożdżowe z rabarbarem... teraz się zaśmiejecie... nie dość że zakalec to wyrośnięte w całości było na...2cm.... Brawo ja! To mnie dopiero podłamało.Szkoda, ze ja nie umiem piec ciastza to kupilam sobie drozdzowke z rabarbarem.
Moj pierwszy placek zkitralam.. bylo to zaraz po slubie,a moj uwielbial ten placek,moja mama go robila, i doslownie ryczalam jak bobr ze mi sie nie udalo, a on dzielnie go zjadlTeż tak kiedyś myślałam, szczególnie jak widziałam jakie cuda moja ciocia piecze, jak z cukierni. Ale kiedyś babcia dała mi mak (no nie powiem jej żeby spadała) i tak sobie leżał ze dwa, trzy miesiące. No a potem zrobiłam bułki. A potem chciałam zrobić sławne tu drożdżowe z rabarbarem... teraz się zaśmiejecie... nie dość że zakalec to wyrośnięte w całości było na...2cm.... Brawo ja! To mnie dopiero podłamało.
Teraz nie piekę, bo chłopcy nie chcą jeść, ale Janek mnie męczy o czekoladowe, Kuba o dyniowe, Krzysiek nie lubi ciast... może się skuszę i zrobię![]()