Maljan
Fanka BB :)
Mój mąż tak samo, lepiej sprząta i prasuje niż jaJak ja się ciesze że mój Tomek potrafi po sobie posprzątać, dba o higienę bardziej niż niejedna kobieta, sam sobie zrobi jedzenie jak musi i co najlepsze lepiej prasuje ode mnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój mąż tak samo, lepiej sprząta i prasuje niż jaJak ja się ciesze że mój Tomek potrafi po sobie posprzątać, dba o higienę bardziej niż niejedna kobieta, sam sobie zrobi jedzenie jak musi i co najlepsze lepiej prasuje ode mnie![]()
Ja zamówiłam właśnie wczoraj. Chciałam lateksowy bo z tego co wyczytałam to mi najbardziej odpowiada. No i sugerowałam się opiniami przede wszystkimA Wy jakie materace wybieracie do lozeczka? Nie chciałabym tego z gryki i kokosa. Macie coś godnego do polecenia?
A jak twoja szyjka ?A Wy jakie materace wybieracie do lozeczka? Nie chciałabym tego z gryki i kokosa. Macie coś godnego do polecenia?
Daj znać po wizycie co i jakJutro mam lekarza więc się okaże![]()
Ja dzisiaj wydałam ponad 400 zl na zakupy. Ale chce już powoli miec wszystko gotowe. Oczywiscie kolory inne niz na zdjeciachmoze komus sie przyda
Po godz jest wyższy pułap niż 90
A Wy jakie materace wybieracie do lozeczka? Nie chciałabym tego z gryki i kokosa. Macie coś godnego do polecenia?