• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Znalazłam taką tabelkę, na zielono zaznaczony 50 centyl czyli uśredniona waga jaka powinna być, ale zarówno 10 jak i 90 centyl to dalej jest w normie, tylko znaczy że dzidzi jest drobne albo większe po prostu :)
Screenshot_20180511-140000.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180511-140000.jpg
    Screenshot_20180511-140000.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 422
Hejka, ja byłam wczoraj na wizycie, równy 27tydzień i mała Laurka waży już 1kg [emoji7] niestety szyjka zaczyna mięknąć, kontrola za 2 tyg, zobaczymy co robić dalej. Na razie mam trochę zwolnić tempo i brac luteinę dopochwowo 2x1 [emoji25] trochę humor mi to popsuło :(

Hejka, ja byłam wczoraj na wizycie, równy 27tydzień i mała Laurka waży już 1kg [emoji7] niestety szyjka zaczyna mięknąć, kontrola za 2 tyg, zobaczymy co robić dalej. Na razie mam trochę zwolnić tempo i brac luteinę dopochwowo 2x1 [emoji25] trochę humor mi to popsuło :(
Zwolnisz tempo i będzie lepiej[emoji4] A brałaś luteinę wcześniej?

W którym jesteś tygodniu? U mnie mała waży już niecałe 1,5 kg a jestem niby w 28tyg
U mnie wczoraj było 24tc i 4dni. córcia raczej drobna będzie, chłopaki na tym etapie ciąży mieli już prawie 1kg z tym, że z nimi miałam tp z usg wcześniejszy niż z miesiączki a teraz mam odwrotnie. Mała tydzień mniejsza z usg niż z terminu miesiączki.

Tyle wczoraj pisałyście o szparagach, że też dziś kupiłam. Uwielbiam zupę szparagową ae dziś zrobię gotowane z bułeczką do piersi z kurczaka i kaszy mniam

Później was doczytam bo teraz czekam na dzieci w przedszkolu właśnie kończą podwieczorek i jedziemy na łąkę zbierać mlecz na syrop.

Miłego dnia.

reklama
Ja biore luteine od poczatku ciazy ;) nie martw sie :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry