reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Znalazłam taką tabelkę, na zielono zaznaczony 50 centyl czyli uśredniona waga jaka powinna być, ale zarówno 10 jak i 90 centyl to dalej jest w normie, tylko znaczy że dzidzi jest drobne albo większe po prostu :)
Screenshot_20180511-140000.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180511-140000.jpg
    Screenshot_20180511-140000.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 420
Hejka, ja byłam wczoraj na wizycie, równy 27tydzień i mała Laurka waży już 1kg [emoji7] niestety szyjka zaczyna mięknąć, kontrola za 2 tyg, zobaczymy co robić dalej. Na razie mam trochę zwolnić tempo i brac luteinę dopochwowo 2x1 [emoji25] trochę humor mi to popsuło :(

Hejka, ja byłam wczoraj na wizycie, równy 27tydzień i mała Laurka waży już 1kg [emoji7] niestety szyjka zaczyna mięknąć, kontrola za 2 tyg, zobaczymy co robić dalej. Na razie mam trochę zwolnić tempo i brac luteinę dopochwowo 2x1 [emoji25] trochę humor mi to popsuło :(
Zwolnisz tempo i będzie lepiej[emoji4] A brałaś luteinę wcześniej?

W którym jesteś tygodniu? U mnie mała waży już niecałe 1,5 kg a jestem niby w 28tyg
U mnie wczoraj było 24tc i 4dni. córcia raczej drobna będzie, chłopaki na tym etapie ciąży mieli już prawie 1kg z tym, że z nimi miałam tp z usg wcześniejszy niż z miesiączki a teraz mam odwrotnie. Mała tydzień mniejsza z usg niż z terminu miesiączki.

Tyle wczoraj pisałyście o szparagach, że też dziś kupiłam. Uwielbiam zupę szparagową ae dziś zrobię gotowane z bułeczką do piersi z kurczaka i kaszy mniam

Później was doczytam bo teraz czekam na dzieci w przedszkolu właśnie kończą podwieczorek i jedziemy na łąkę zbierać mlecz na syrop.

Miłego dnia.

reklama
Ja biore luteine od poczatku ciazy ;) nie martw sie :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry