Szacun za taki zabiegany dzień

ja wczoraj tez miałam dużo w planach, ale jakoś się tak wszystko układało pomyślnie, ze zawsze chwile na odpoczynek była

i powiem Ci, że 130zl za bukiet ślubny to nie dużo!! Za mój mąż płacił chyba ponad 200zl, a zamawiałam w najtańszej kwiaciarni i poza miastem... No ceny „ślubnych” artykułów i usług przerażają... ale mimo wszystko ja z wielkim sentymentem wracam do moich przygotowań i do samego dnia ślubu [emoji5] u Ciebie tez tak będzie

już ostatni tydzień to ostatniej detale i szczegóły [emoji846] na pewno będzie pięknie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ i czekamy na fotki [emoji16]
Śliczniusi [emoji173]️ z Allegro go zamawiałaś? Od jakiego sprzedawcy? Ja szukam tez takiego grubszego kocyka i tez chce ta tkaninę, ale nie mogę znaleźć. A jak znajduje to jakieś kosmiczne ceny są... podasz nazwę sprzedawcy? [emoji16] proszę [emoji4]
To mamy chyba podobne zdolności manualne [emoji12] ja chodzę na hybrydę do kosmetyczki i nawet nie myśle o kupnie lampy, bo jak zwykłym lakierem maluje to musze 5 razy poprawiać, wiec o hybrydzie wole nie myśleć [emoji12]
Ja dziś znów sama cały dzień. Mąż w pracy niby do 14, ale pewnie wróci o 17 jak to ostatnio ma w zwyczaju. Obiadu nie musze robić, bo mam jeszcze pół garnka ogórkowej, sprzątać tez nie musze, bo wczoraj ogarnelam mieszkanie. I co robić Kobiety dziś? Chyba poodwiedzam obie Mamy [emoji12]