GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Dobrze wiedziec, w lovele planowalam sie zaopatrzycW Biedronce mają być czy już są od dzisiaj Oilatum , chyba dobra cena ?
I LovelaZobacz załącznik 856806 Zobacz załącznik 856807
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze wiedziec, w lovele planowalam sie zaopatrzycW Biedronce mają być czy już są od dzisiaj Oilatum , chyba dobra cena ?
I LovelaZobacz załącznik 856806 Zobacz załącznik 856807
Moim zdaniem płyn do mycia może być nawet i biedronkowy, one wszystkie mają ten sam skład myjący. Grunt do porządnie wypłukać, jak każde naczynia.Dobrze wiedziec, w lovele planowalam sie zaopatrzyca zwykly plyn do naczyn nie moze byc do butelek?
Może, też nie kupuję tych specjalnych.Dobrze wiedziec, w lovele planowalam sie zaopatrzyca zwykly plyn do naczyn nie moze byc do butelek?

O jak miło z jego strony!Z miłych rzeczy dziś mnie przepuścili w kolejce do kasy w biedroncei jeszcze pan, który stał za mną pomógł mi zanieść zakupu do samochodu
Powiedział, że z dwojga złego woli zanieść kobiecie w ciąży zakupy niż odbierać poród hehe. Takie drobiazgi a baaaardzo poprawiły mi dziś humor z rana
![]()
Mysle ze to jednak przewianie, bo mnie walnelo wieczorem ostroJa zauważyłam , że jak mała zmienia pozycję lub po prostu się rusza to wtedy zaczynają mnie plecy mocniej boleć.
Może i Cię też przewiało ale to raczej dzidzia rośnie i jest duże obciążenie na kręgosłup.
Moja tak szaleje , że brzuch cały skacze , faluje czasem aż wibracje mam w brzuchu. No kochana jest. Nie raz już czułam pod ręką piętkę lub rączkę
Od tygodnia mam ból w plecach na wysokości rzeber, boli przy oddychaniu , przy leżeniu , siedzeniu. Całymi dniami bez przerwy , jak by mi ktoś wbijał w środku coś ostrego.. nie wiem czy to normalne.
Milo z jego strony.. a maz.. no coz kazde malzenstwo ma swoje kryzysyZ miłych rzeczy dziś mnie przepuścili w kolejce do kasy w biedroncei jeszcze pan, który stał za mną pomógł mi zanieść zakupu do samochodu
Powiedział, że z dwojga złego woli zanieść kobiecie w ciąży zakupy niż odbierać poród hehe. Takie drobiazgi a baaaardzo poprawiły mi dziś humor z rana
![]()
Wiesz co ja jak byłam tak w 3-4 miesiącu to gorzej mialam, nie mogłam wstać z łóżka tak mnie bolało i każdy krok dopóki sie nie rozchodzilam a teraz tylko podczas leżenia myślałam ze nie zasne wczorajRwa kulszowa się odzywa u Ciebie![]()