reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Fajne smoczki :)
Jeden chyba na początek ? Żeby noska nie zasłaniał ? Ja kupiłam w sumie trzy , nie mogłam się powstrzymać. Takie śliczne te z Lovi są [emoji173]️ kupiłam jeden malutki i dwa normalne :)
Dwupak tych 0-2 (wielkość smoczka taka jak przy 0-6 tylko ta tarcza plastikowa mniejsza :) ). Kształt dynamiczny :) mój syn tylko taki kształt smoka akceptował :)

Wiecie jaki jest najgorszy laktator? Taki:
img96f2b511.png
Miałam bardzo podobny przy Kubie, po prostu tragedia dla cycków, odciąganie to koszmar, pierdzi, puszcza pierś, nie polecam.
Wszystkie inne to po prostu kwestia gustu i zasobności portfela. Dla mnie osobiście, przesadą jest wydanie na taki sprzęt ponad 100zł. Najlepiej to podejść sobie do jakiegoś sklepu typowo dziecięcego, z wózkami,łóżeczkami, fotelikami i innymi rzeczami tylko dla dzieci do 3-4rż i tam po prostu pomacać taki osprzęt. We Wrocławiu takim sklepem jest Askot, drogi jak szlag, ale można wymacać, nie wiem jak w innych miastach. Powiem od razu, że one wszystkie działają na tej samej zasadzie, wystarczy tylko się przyjrzeć bliżej fotkom :)

Załączniki

• img96f2b511.png
    img96f2b511.png
    82,3 KB · Wyświetleń: 127
Zobacz załącznik 857563
Miałam bardzo podobny przy Kubie, po prostu tragedia dla cycków, odciąganie to koszmar, pierdzi, puszcza pierś, nie polecam.
Wszystkie inne to po prostu kwestia gustu i zasobności portfela. Dla mnie osobiście, przesadą jest wydanie na taki sprzęt ponad 100zł. Najlepiej to podejść sobie do jakiegoś sklepu typowo dziecięcego, z wózkami,łóżeczkami, fotelikami i innymi rzeczami tylko dla dzieci do 3-4rż i tam po prostu pomacać taki osprzęt. We Wrocławiu takim sklepem jest Askot, drogi jak szlag, ale można wymacać, nie wiem jak w innych miastach. Powiem od razu, że one wszystkie działają na tej samej zasadzie, wystarczy tylko się przyjrzeć bliżej fotkom :)
Ja miałam taki tłokowy [emoji23] potwierdzam TRAGEDIA!

Zależy od zużycia. Ale powinno się ogólnie co miesiąc. Bo że bakterie. Ja na bieżąco wyparzałam i dbałam o nie to nawet ze dwa trzy miesiące miał jeden smoczek. Re są 0-2 więc każdy będzie miała po miesiącu. Potem jak są te większe to pewnie coś dłużej
Dziękuje :)

reklama
Zobacz załącznik 857563
Tzn wyczailam ten laktator z lovi za 75 zl nowy ;) takze sie zastanawiam :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry