Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja z was wszystkich to chyba mam ostatnia wizytebo dopiero w 9+2 tyg.[/QUOT
To czekanie zawsze najgorsze.Ale każdy dzień przybliża nas do celu
Ja z was wszystkich to chyba mam ostatnia wizytebo dopiero w 9+2 tyg.
Może to i lepiej. Ominą Cię nerwy związane ze beta i od razu zobaczysz serduszkoJa z was wszystkich to chyba mam ostatnia wizytebo dopiero w 9+2 tyg.
Mam to samo pol nocy moge nie spac, a rano ile sie da, mamy podobny etap ciazy ;Dziewczyny ja wg kalkulatora ciąży jestem 7tyg+3dz. Usg dopiero 03.01.18. Ale mam straszny problem że spaniem.Rano spie do 10 a wieczorem zasypiam dopiero o północy. Pierwsza połowa dnia spisana na straty bo non stop jestem śpiąca. Zaraz idę na spacer z synem. Dobrze że narazie też jest na etapie spania do 10.A potem gotowanie obiadu.Dopiero popołudniu dobieram sil.Jak jest u was. Czy to może przez to że to moja druga ciąża w tym roku a trzecia w przeciagu dwoch lat .Mam wrażenie że mój o organizm nie wyrabia.
Może to i lepiej. Ominą Cię nerwy związane ze beta i od razu zobaczysz serduszkoCiesz się chwilą i myśl pozytywnie...
Dziewczyny ja wg kalkulatora ciąży jestem 7tyg+3dz. Usg dopiero 03.01.18. Ale mam straszny problem że spaniem.Rano spie do 10 a wieczorem zasypiam dopiero o północy. Pierwsza połowa dnia spisana na straty bo non stop jestem śpiąca. Zaraz idę na spacer z synem. Dobrze że narazie też jest na etapie spania do 10.A potem gotowanie obiadu.Dopiero popołudniu dobieram sil.Jak jest u was. Czy to może przez to że to moja druga ciąża w tym roku a trzecia w przeciagu dwoch lat .Mam wrażenie że mój o organizm nie wyrabia.
Ojjj tu dopiero trzeba cierpliwości tyle czekaćAnet , ja mieszkam w Uk i wizytę nam dopiero 05.02
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom