Oj to już w ogóle męka, mam nadzieję że już przeszło całkowicieDodam że Jeszcze jest świeżo po zapaleniu pęcherza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj to już w ogóle męka, mam nadzieję że już przeszło całkowicieDodam że Jeszcze jest świeżo po zapaleniu pęcherza.
Mam to samo pol nocy moge nie spac, a rano ile sie da, mamy podobny etap ciazy ;![]()
Ja tak samo... Rano ledwo o 10 wstaje do 13 jestem nie do zycia, jakby mnie grypa nabierala. A wieczorem mam dopiero przyplyw sil. Ogólnie czuje sie zmeczona, dzis pierwszy raz mam mdlosci ;/ chociaz bym chciala nie moge sie zmusic do zadnej pracyDziewczyny ja wg kalkulatora ciąży jestem 7tyg+3dz. Usg dopiero 03.01.18. Ale mam straszny problem że spaniem.Rano spie do 10 a wieczorem zasypiam dopiero o północy. Pierwsza połowa dnia spisana na straty bo non stop jestem śpiąca. Zaraz idę na spacer z synem. Dobrze że narazie też jest na etapie spania do 10.A potem gotowanie obiadu.Dopiero popołudniu dobieram sil.Jak jest u was. Czy to może przez to że to moja druga ciąża w tym roku a trzecia w przeciagu dwoch lat .Mam wrażenie że mój o organizm nie wyrabia.
Ja mam 2x1 luteinę podjęzykową i 3x1 duphaston, ale duphaston od 6 stycznia mam zmniejszyć już do 2x1. A u Ciebie jak to wygląda?Mam pytanie do dziewczyn które biorą luteinę w jakich dawkach bierzecie?
Ja tak samoDodam że Jeszcze jest świeżo po zapaleniu pęcherza.