Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja 26+2 [emoji16] więc zaczęty 27tcJa też dopiero 26tc![]()
To dziwne... pisałam z rosmanem kiedyś o tej promocji i taka wyraźna odpowiedź dostałam.stad mój wcześniejszy post... Jak wprowadzam w błąd to wybaczcieJa też dopiero 26tc![]()
Na ich stronie też tak pisze jak ty napisałaś [emoji2]To dziwne... pisałam z rosmanem kiedyś o tej promocji i taka wyraźna odpowiedź dostałam.stad mój wcześniejszy post... Jak wprowadzam w błąd to wybaczcie![]()
Powodzenia !:*Jajutro usg prenatalne
![]()
Alicja. Już od trzech lat wybraneO to prawie miesiac wcześniej jak jaa jeszcze jak może być wcześniej to już wg
imię juz wybrane dla córeczki? My to jeszcze mało mamy, wózek mam wybrany, rodzice nam przywiozą w lipcu. Nie wiem jeszcze jak to będzie, czy nie będzie mi dziwnie zostawic takie maleństwo w pokoju obok. Myslalam nawet ze jak coś to kupimy właśnie takie malutkie łóżeczko na kółkach i będzie spała z nami w sypialni, a w jej pokoju postawimy normalne łóżeczko. I jak już będzie troszkę większa będzie sama spała u siebie. Ale wszystko wyjdzie w trakcie, zobaczymy
![]()
Ja nakupilam samych 62-68 i jak domierzylam do 3 tygodniowego dzieciaczka to by się w moich pajacykach utopilNo to zobaczymy kiedy nam się maleństwa urodzą
Mnie tez czeka na początek przynajmiej posegregowanie ubranek, zebym mogła już od razu prac jak tylko będziemy mieli już meble. W piątek jadę jeszcze po trochę ubranek.
A teraz pytanie do Was...
Czy dużo macie ubranek rozmiaru 56? Bo ja większość kupowałam 62-68. I tak ostatnio pomyślałam, ze nie mam tych całkiem małych. Kupiłam wczoraj dwie pary śpioszków 50-56. Później pisałam z koleżanka i ona mowila, ze wg nie kupuje na 56 tylko większei zgłupiałam trochę. W sumie i tak nie chciałam dużo, bo podobno dzieci szybko z tego wyrastają. Ale myslalam, żeby mieć Przynajmiej pare
A wy co o tym sądzicie?
![]()
To nie wiem jakim cudem ja już dostałam [emoji16][emoji16]Na ich stronie też tak pisze jak ty napisałaś [emoji2]
Oh mam zachciankę na chałkę z dżemem i mlekiem
Daj znać czy uda ci się odebrać te pampersy wcześniejTo nie wiem jakim cudem ja już dostałam [emoji16][emoji16]
Zobaczymy [emoji14]Daj znać czy uda ci się odebrać te pampersy wcześniej![]()