reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tak mi już parę osób powiedziało , że widać po mnie że będzie syn. Skąd? Jak? Skaner w oczach?
Mi wszyscy mówią , że po kształcie widać , że będzie dziewczynka :D po buzi , że chłopak bo na początku byłam brzydka a , że teraz wyladnialam (wątpię :laugh2:, widzą mnie wymalowana :laugh2:, ale nie wyprowadzam ich z bledu:tak:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wow, ale super Brzusio ❤️ Jak duży już jest Twój dzidziuś? Ja byłam w ostatni piątek na wizycie to mała miała 33cm, 750g i cały czas jest ułożona poprzecznie :D

dzięki :* Twój też piękny :) ja byłam tydzień temu w środę i mały miał 31 cm i 680 g ;) i był ułożony głową w dół , a wcześniej cały czas pośladkowo :D :D

Zobacz załącznik 857942 Zobacz załącznik 857941 Np to Teraz ja - moj brzuszek sprzed tygodnia - jak stoje wydaje sie duzo większy , przytyłam pewnie juz 5-6 kilo

- wyjęłam ubranka dla małej i wyglada na to, ze nie ma nic różowego Laura miała sporo a teraz mi sie odwidziało i u Astrid jest wszystko tylko nie roz :)
Ale cudenka ❤️ boże ja jestem już uzależniona od tych ubranek , dobrze , że nie mam ciągle pieniędzy na wydanie bo i tak by ich nie było :D
A na ten pas kochana uważaj. Zostawiaj sobie górny bo jest nad brzuchem a dolny który wrazie tfu tfu czegoś , ścisnął by maluszka przekładaj za siebie. Przynajmniej ja tak robię. Balabym się , że zrobię krzywdę :oops:

Na tym zdjęciu faktycznie maleńki brzuszek jak na ten tydzień. Ale zdjęcia nigdy nie oddają tego jak wygląda na żywo. Jesteś wysoka to te 11 kg więcej miało się gdzie rozłożyć i jak dla mnie to jesteś szczuplutka bardzo [emoji5]

Dziękuje za miłe słowa [emoji7] od razu mi lżej [emoji3] ale niestety wszystko idzie w uda, ale jakoś to przeżyje :p sama sie dziwie ze w tym brzuchu mieści sie już ponad kilogramowa dama [emoji3]

Super brzuszek :*
A ubranka takie śliczne ❤️❤️❤️❤️❤️ jejjuu. A u mnie są tylko trzy sklepy z ubrankami dla dzieci w tym Pepco gdzie cały miesiąc jest jedno i to samo dziadostwo.. rzadko kiedy coś kupię ;((( nie mogę się doczekać moich paczek z nowymi ubrankami :D
A na jaki rozmiar kupowalas te ?
Dziękuje :*
Ja to tylko chodzę i szukam gdzie można coś ładnego kupić dla maluszków w przystępnej cenie :D ja czekam jeszcze na zamówienie od I love milk i jesrem trochę zawiedziona, bo zamowilam w poprzedni poniedziałek to już 1,5 tygodnia, a zamówienie nawet od nich nie wyszło o_O te ubranka kupiłam na 56 i 62.
A jeszcze mi powiedz , to ubranko po lewej. Śpioszek :) ma zszyte ze sobą nie wiem co tam jest, body, bluzeczka ? Te białe rękawki. Bo będę miała kilka takich ubranek i zastanawiam się czy to jest osobno czy razem :)
Tam są akurat body i to jest osobno, wiec fajnie ;)

Ostatnia edycja:
Tak pokazujecie brzuszki, to i ja pokażę Wam mieszkanko moich panien :D Tylko ostrzegam, ja duża a brzuch jeszcze większy. Mój to się śmieje, ze mnie, że najpierw brzuch potem ja i złośliwie nazywa mnie kruszynka :p
32202780_10204669343209893_1929197063371751424_n.jpg

Załączniki

• 32202780_10204669343209893_1929197063371751424_n.jpg
    32202780_10204669343209893_1929197063371751424_n.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 166
Nie powinno się porównywać, ale moja koleżanka jest teraz w 31 tc i jej maleństwo waży 2050 g....I lekarz tylko powiedział, że kawał chłopa [emoji16] nie ma cukrzycy ani nic. Więc, wydaje mi się że twoje maleństwo jest całkowicie w normie[emoji16]
Ło. Takie duże ?:o to ja zaczynam 31 w sobotę i mam nadzieję , że nie waży tyle :D od lutego idzie równo z jedną aplikacja waga małej. I na dzisiaj wychodzi 1500g. To pewnie nie ma jeszcze 2 :D oby :D

dzięki :* Twój też piękny :) ja byłam tydzień temu w środę i mały miał 31 cm i 680 g ;) i był ułożony głową w dół , a wcześniej cały czas pośladkowo :D :D
Dziękuje :* To w zasadzie podobnie. Ja się cieszę w sumie, ze mała poki co poprzecznie, bo nie kopie mnie po żebrach czy pęcherzu i mam nadzieje, ze jeszcze zdąży się obrocic jak trzeba ;)

reklama
Ja dzisiaj mam 29.3 tydzień ale jak ktoś zapyta to mówię że 29 a nie 30, u lekarza też tak mam zawszę, jakoś nie lubię tak do przodu doliczać :) już mam dosc tego stanu czuje się jakbym już z rok była w ciazy :( a do termnu z USG pierwszego zostało mi 69 dni a z om 73 , tyle czasu jeszcze :(
A masz napisane "26lipiec :* "
To napisałaś tam sobie chyba termin z USG ? Ja znowu się czuje , że bardzo szybko zleciała mi ciąża i za kilka tygodni już rodzę. Jak szwagierka pyta o coś co było na początku ciąży u mnie to mało co pamiętam z takich szczegolow i chyba za szybko minął ten okres :( będę tęsknić za brzuszkiem :(
Zleci Ci szybko :* zobacz , że już 7miesiecy za nami :****

Do góry