Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi według kalkulatora pokazuje 5 tydzień,czy możliwe że na usg nie ma jeszcze nic widać? Myślicie że powinnam zrobić poziom hcg? W którym tygodniu u was już było widać na usg?Hej dołączam do sierpniówek. termin mam na 06. bylam dzis u doktorka no i moja ciąża jest mniejsza o tydzień niż myślałam☺
Wiesz na kalkulatorze Ci tak pokazuje a mogłaś mieć później owu i już ciąża młodszaMi według kalkulatora pokazuje 5 tydzień,czy możliwe że na usg nie ma jeszcze nic widać? Myślicie że powinnam zrobić poziom hcg? W którym tygodniu u was już było widać na usg?
A ja myślałam,że jestem najstarsza w styczniu skończę 38.Pozdrawiam.Najstarsza z grupy czyli ja
jestem z Białej Podlaskiej
Mam 38 lati prawie siedmiolatka w domu.
Do gina jestem umówiona na 18 grudnia... Bety nie robiłam, zrobiłam dwa testy w domu...
W poprzedniej ciąży bardzo długo oprócz braku okresu nie miałam żadnych innych objawówteraz jst podobnie chociaż.. czuje lekkie ukłucia w podbrzuszu.
Wiolagratuluję
Bejbik w tak młodym wieku to najcudowniejsze co może być
Będziesz taką młodziutka mamą
![]()
Mi według kalkulatora pokazuje 5 tydzień,czy możliwe że na usg nie ma jeszcze nic widać? Myślicie że powinnam zrobić poziom hcg? W którym tygodniu u was już było widać na usg?
U mnie też trzecia ciąża termin wypada na 10 sierpnia.Czyli mamy podobnieja się okropnie stresuję jak mąż poradzi sobie z synem..bo on dalej na piersi i nie wiem jak go ogarnąć do sierpnia.A ty masz jeszcze młodsze maleństwo...chyba troszkę przesadzam
![]()
Mam tak samo,też się wystraszyłam,że tu i ówdzie za dużo,a tu dopiero 4 tydzień i 4 dzień.Oczywiście też czytałam dlaczego tak się dzieje,fakt mogą to być wzdęcia.Dziewczyny ja już myślałam ze mam schizę jakąś, że brzuch mi wywaliło w 5tc!!!! Aż wczoraj po forach czytałam czy to w ogóle możliwe! I jednak, albo jakieś wzdęcie. Ja mam taką sytuację że w ciągu ostatniego roku schudłam 16kg, i od roku kilka razy w tygodniu mierzę się w kilku miejscach (m.in. talia, brzuch), ot takie zboczenie zeby pilnować aby się znowu nie rozrosnaćI wczoraj siedzę i ten brzuch mi jakość przeszkadza i nie ma bata, w 3 dni w brzuchu +4cm, w talii +3cm, takich wymiarów nie miałam już dawno dawno! Ale czytałam że to mogą być wzdęcia na początku ciązy. Cały weekend zdrowe lekkie żarcie a tu na koniec taki psikus. Wiedziałam że w drugiej ciąży brzuch szybciej się pojawia ale bez przesady! W takim tempie to na święta będę musiała kupić ciążowe gacie
Żarty żartami ale boję się znowu przytyć
![]()