Kasiula8989
Fanka BB :)
Miłego dnia dziewczyny
Ja robię zupkę kalafiorowa, muszę się ogarnąć bo na 16:30 mam wizytę
Ciekawe ile Jagódka waży

Ciekawe ile Jagódka waży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Link do: Online-Prospekt - Lidl Deutschland - lidl.deDziewczyny które mieszkają w Niemczech, możecie wysłać mi link do niemieckiej gazetki Lidla ?Szukam, szukam j nie mogę znalec prawidłowej..
No rzeczywiście nisko.. a lekarz co na to ?U mnie tak nisko brzuch..
Zdjęcie przed chwilą robione. Bałaganem się nie przejmujcie bo dopiero moich panów z domu wyprawiłam Zobacz załącznik 858012
Udanych zakupów !:***A ja jestem kobietki od wczoraj u mojej mamy w Bytomiu na Śląsku. Jechaliśmy od siebie ze Zgorzelca łącznie 400 km czyli około 4,5 h, bo podjechaliśmy do Swidnicy po mojego tatę, a ze Swidnicy do Bytomia. Jesteśmy tu do niedzieli do wieczora także moja aktywność mniejsza, ale czytam was na bieżąco.
My dziś lecimy na zakupki, bo mamy ja i mama do wykorzystania budżet od taty na ciuszki itd, ja już wczoraj z polowe wydałam, kupiłam pare fajnych rzeczy dla siebie i oczywiście dla dzidzi do pokoju, bo przecież chora bym była. Pokaże wam moje zdobycze wszystkie wieczorkiem na zdjęciach, a dziś również sklepy takie kiermasze, ciucholand taki 2 piętrowy co tam tak poszaleje i sobis nakupuje jakichś sukienek, swetrów na jesień itd to Wam pokaże wszystko zdjęcia wieczorkiem.
Pamiętajcie kobity, ze my dla siebie tez musimy czasami coś kupić, dzidzia dzidzią, ale nie zapominajmy o nas! Mateczki później tez musza się pięknie prezentować na spacerkach z wózeczkami, u mnie już 79 dni zostało
Dziś w nocy jeszcze miałam głupi sen [emoji24]
Śniło mi się że wylądowałam w szpitalu i miałam mieć cc dużo szybciej...
I w śnie 'film' mi się urywa.
Potem się pytam lekarzy czemu nic nie pamiętam z CC i gdzie jest mała, a oni do mnie że podali mi narkozę bo mała zaczęła tętno tracić i że nie mieli czasu czekać aż zacznie działać znieczulenie w kręgosłup. I że mała na OIOM noworodkowym bo oprócz tego że wcześniak to się okazało, że coś z sercem ma nie tak..
Obudziłam się z płaczem dosłownie.
Współczuję WamOjej to straszny sen..
Ja miałam tez koszmar i obudziłam się z krzykiem. Śniło mi się, ze gdzieś tam byliśmy na obiedzie i wybieraliśmy obiadek, mama stała przy tablicy przy wejściu z menu, nagle zaczęła się robić czerwona, upadła, telepala się i wykrwawiała na podłodze strasznie taka gęsta krwią, ja zaczęłam wpadać w panikę, nie wiedziałam jak jej pomoc, wszyscy stali i patrzyli zamiast wzywać karetkę, masakra... obudziłam się całe szczęście i krzyczałam właśnie o szpitalu.. także później już bałam się zasnąć, ale całe szczęście bez problemu i snow.
Boże..Za to przedwczoraj snilo mi sie ze jechałam na porodówkę i miałam cc i zmarłam na stole... i chyba jako duch zaczęłam chodzić po oddziale i widziałam jak mój płacze. .. A wczoraj się pytam mojego czy nie boi się ze przy porodzie może mnie stracić i ze jak sobie poradzi z dzieciakami??[emoji53] No i napisał mi dzisiaj esmsa ze nie mam mu takich rzeczy mówić przed snem bo prawie nie spał
OkruszekTo ja zaprezentuje mój brzucho. 28+3Zobacz załącznik 858024
Powodzenia :*Miłego dnia dziewczyny
Ciekawe ile Jagódka waży![]()
![]()
![]()
Dziękuje :*
Za niedługo się zbieram i biegnę po pościelDzień dobry,
ale wy macie sny dziewczyny. Ja na szczęście śpię jak mops, nic mi się nie śni, nie wstaję w nocy siku.
Od dziś w biedronce są rzeczy dla maluszków: kołderki, pościele, termometr el., podgrzewacz, sterylizator, niania elektroniczna, nawilżacz powietrza.
Fajna bryka jakiej firmy? A czemu siateczkowe majty są zle? Myślałam ze nie ma bardziej przewiewnych jak takie
Ja zawsze po takich snach przytulam się do mojego i jak się przebudzi to orientuje się ze coś mi się śniłoNo rzeczywiście nisko.. a lekarz co na to ?
Udanych zakupów !:***
U mnie 70 a z USG 61![]()
Współczuję Wamna szczęście to tylko głupie nic nie znaczace sny. Jak rano wstajecie lub budzicie się po takim śnie to od razu idźcie do okna. Poogladajcie widoki, pomyślcie o czymś innym. Później snu się nie pamięta zazwyczaj :**
To zazdroszczę
Przydał by się taki handel
Śliczny wozekaż się boje , że nie zdążę ze swoim
To dziękuje , że to napisałaś. Bo ja w żadnej aptece nie mogłam znaleźć tych siatkowych i kupiłam bawełniane , zła byłam jak cholera, że jako jedyna kupiłam źle i beda do D.. a jednak dobry wybór![]()