Tak tak, on wszędzie jest taki sam, tylko trzeba patrzeć już na skończone lata, a nie rocznikowoCzy sprawdzona to nie wiem ja z tego sprawdzałam![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak tak, on wszędzie jest taki sam, tylko trzeba patrzeć już na skończone lata, a nie rocznikowoCzy sprawdzona to nie wiem ja z tego sprawdzałam![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie znalazłaś jakiś inny, wiekszosc w google grafice jest taka jak ten wyżejTak skończone , ale z kolei tutaj wychodzi mi chłopiec wiec widać są rownice ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom![]()
Ja tez czuję że będzie chłopak wręcz jestem pewna tego:-)Ja przy synku nie mialam żadnych objawów. Czułam sie jaj skowronek, nie mialam zadnych zachcianek, tylko odrzucilo mnie od ryb no i mialam duzy brzuch na koncowce [emoji1][emoji1] A teraz wszystkie plagi egipskie, nudnosci, zmęczenie, odrzut od wszystkiego praktycznie, senność, wzdęcia. Czuje sie jak shit. Od poczatku wien ze bedzie córka, z synem byłam przekonana o chłopcu. Zreszta niezawodna wróżba mojej mamy wróży córkę, i praktyki tescia fizyka też. Może glupio to brzmi ale u nas w rodzinie wszystkim sie to sprawdza [emoji28]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogolnie mowie ze mi obojetnie bo mam juz parke i byle zdrowe bedziemąż chcial by dziewczynke bo mamy porównanie corka grzeczna spokojna ulozona a syn od malego dal popalic dwa rozne charaktery