Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przytuliłabym się do takiej michy czereśni
Muszę się dziadków zapytać jak tam czereśnia się trzyma. Od paru lat daje coraz marniejsze owoce i coraz mniej, a kiedyś... jak weszłam na drabinę zbierać do wiadra, to najpierw się opchałam, a potem zbierałam Dziadek się zawsze ze mnie śmiał i rezerwowali mi pół drzewa
Poza tym dzień dobry w ten piękny dzieńKawkowo się witam.
Takie sny są superHej dziewczyny.. wczoraj chyba przegielam na ogrodzie, bo chodzic nie moge ,tak mnie krzyz boli.. a w sumie nie szarpalam ani nic.. jednak cialo zastyga.. ech..
Snilo mi sie dzis ze rodzilam.. mialam bole itd.. i urodzilam dziewczynke.. zdrowa ,sliczna.. cudo.. ❤ chyba nie moge sie juz doczekac..![]()
Też bym pojadlaale zrobiłyście mi smaka na czereśniemi się chce takich słodkich mniam mniam
![]()
![]()
Myślę, że to zależy od zimy. Jak dla mnie zbyt odległy termin[emoji23]Na zimę będziecie ubierać w ten Zobacz załącznik 858571 kombinezon dziecko i wkładać jeszcze w taki Zobacz załącznik 858570 i dopiero do wózka ? Czy za ciepło będzie raczej ? I tylko w ten pierwszy, przykryć kołderka wystarczy ?
Ja mam po synu biały kombinezon zimowy na 62.Myślę, że to zależy od zimy. Jak dla mnie zbyt odległy termin[emoji23]
Myślę, że to zależy od zimy. Jak dla mnie zbyt odległy termin[emoji23]
Ja mam po synu biały kombinezon zimowy na 62.
Jesiennego i innego zimowego nie mam. Na to będzie czas jak się mała urodzi i będę widziała jaki rozmiar nosi. Bo ciężko tak przewidzieć jakie będzie dziecko i jak będzie przybierać

Przerąbane pracować w niedzielę. Sobie przypomnę moją pracę i też, świątek, piątek czy niedziela.Dzień dobry.
Luiza, ja też właśnie piję kawkę tyle że jestem w pracywe tylko do 13ej na szczęście.
Ubrałam się w spodnie i marynarkę a zrobiło się upalnie, dupa mi się zagotuje w tych spodniach